BTC USD 56,630.8 Gold USD 1,823.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

AMD Ryzen

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
614
Points
161
Up sket thread ni.
Adakah masa terbaik beli pc skarang?
Atau ada ura ura nak turun harga sekian sekian bulan?:-?
 
Sponsored Post

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,046
Reaction score
710
Points
171
beli yg avarage.. jgn terlalu high end// rugi
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,444
Reaction score
501
Points
171
Aku pair Kan i5 4th generation dgn Rx 580 4gb...Masih bagus LG untuk monitor 1080p...

Utk game gpu lebih penting Dari CPU cuma klu blh processor tu jgn la i3 kebawah...

Dapat Ryzen lg best huhu...
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,158
Reaction score
614
Points
161
Aku pair Kan i5 4th generation dgn Rx 580 4gb...Masih bagus LG untuk monitor 1080p...

Utk game gpu lebih penting Dari CPU cuma klu blh processor tu jgn la i3 kebawah...

Dapat Ryzen lg best huhu...

Ryzen 3 ada keluar generation baru ker?:-?
Sblm ni pakai pentium nak tukar amd plak.
 

quackk

Active Member
Joined
Oct 27, 2012
Messages
1,462
Reaction score
78
Points
30
AMD Ryzen Threadripper 1950X

DSC03289-800x534.jpg


DSC03243-1440x962.jpg


89375.png

pilihan mmg memeningkan.. sebab ade byk sangat version... contoh dlm kepala ryzen 7 je... bile tgk pilihan mcm2 pn ado.. last2 pening kepala oo
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
2,071
Reaction score
236
Points
43
Go red team la, harga byk ok(murah) . Green team ni orang have2 je.

Aku ni menyesal amik green, nak beli monitor gsync punya mahal. Free sync gak murah.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register