BTC USD 16,828.3 Gold USD 1,787.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Amaran Suruhanjaya Sekuriti Malaysia tentang skim pelaburan offline dan online

kokorez

Active+ Member
Messages
3,105
Joined
Jan 15, 2006
Messages
3,105
Reaction score
35
Points
30
heheh.. pasal e-gold tue HYIP / INVESTMENT ... ekekekek

rosak2.. ekekeke

esok ado P

PAYPAL

then A

tambah AlertPAy

then E tambah lagik

E-bullion

semua "hyip" ... kehkehkehke
 
Sponsored Post

yusrikaya

Freshie
Messages
30
Joined
Feb 28, 2007
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
TQ

Nak tahu juge ini SC update sampai tarikh bila punya ni?
 

mohdligat

Active Member
Messages
1,688
Joined
Dec 6, 2006
Messages
1,688
Reaction score
0
Points
20
send jek dekat email sc tuh..
baru diorg tau..
neh diorg ikut report jek..
tapi x kaji..
 

pokcak

Super Active Member
Messages
9,664
Joined
Jan 22, 2006
Messages
9,664
Reaction score
95
Points
80
marilah pakat2 email diorng.. aku dah wat aritu.. aku ckp, egold ni bukan program hyip.. ni payment prosessor.. sama mcm paypal.. lebih kurang la m2u.. hahaha.. gtu lah aku emel
 

mohdligat

Active Member
Messages
1,688
Joined
Dec 6, 2006
Messages
1,688
Reaction score
0
Points
20
marilah pakat2 email diorng.. aku dah wat aritu.. aku ckp, egold ni bukan program hyip.. ni payment prosessor.. sama mcm paypal.. lebih kurang la m2u.. hahaha.. gtu lah aku emel

Wakaka.. aku pon dah email..

tapi aku tiru ayat kokorez :p
 

RMteam

Legendary Member
gem
Messages
19,596
Paid Membership
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,596
Reaction score
90
Points
125
Bulat macam taik kambing

Stupid... lepas ni kita adu SC scam... macam mana pulak agaknya diaorg ni yer... mesti matiakal ingat SC tu apa...:eek: :eek: :eek:duk dalam opis sampai berkulat...
 

dzuld

Banned
Messages
355
Joined
Apr 7, 2007
Messages
355
Reaction score
1
Points
15
E-gold

Sebenarnya bukan SC warning guna e-gold tapi ade orang or pihak yang mempergunakan e-gold dlm penipuan sama ada investment, hacking or belian produk. Tu jer. Amaran ni berdasarkan report pengguna. :-?
 

zalweb

Super Active Member
Messages
5,156
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,156
Reaction score
286
Points
81
heheh.. pasal e-gold tue HYIP / INVESTMENT ... ekekekek

rosak2.. ekekeke

esok ado P

PAYPAL

then A

tambah AlertPAy

then E tambah lagik

E-bullion

semua "hyip" ... kehkehkehke

Hehehe masukkan MAYBANK2U sekali :)

Per daa dorang ni..tak kaji tul...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register