BTC USD 48,715.8 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Amaran!!!-kalau tak tergamak, jangan tengok!!! (18sx songsang)

Bro_Izantie

Legendary Member
Messages
17,073
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
SORRY ARR KALAU ADA THREAD NI...AKU JUST UTK INFO KENGKAWAN..KALAU TERLAMPAU SX SANGAT, MOD PLEASE DELETE...TQ

Sebelum lihat gambar seterusnya,
Cuba anda teka dulu, apakah
benda dalam film X-ray tersebut?


gay1.jpg


V

V

V
V

V

V

V
V

V

V

V

gay2.jpg

gay3.jpg

gay4.jpg

gay5.jpg

gay6.jpg

gay7.jpg


Sepatah dua :
Yang tetap menjadi misteri yang tak terungkai adalah,
apakah yang beliau lakukan dengan jem tersebut?
 
Sponsored Post

KIOS

Legendary Member
Messages
15,888
Joined
Oct 24, 2008
Messages
15,888
Reaction score
93
Points
120
jem sebagai penyedap...:eek:
pastu jem....:))
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Messages
17,073
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
apa yg sedap tatau laaa...nak meneran taik keras pun punyer la susah, nikan pulak botol jem! donia akhir zaman...
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Messages
17,073
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
yang misteri lg tu, apa benda mcm daging tu?
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Tolong tepek kat section yang betul laaaaaaaaaaa
 

MrMama

Active Member
Messages
1,631
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
apa kejadah botol jam pun dia telan:))
 

fordLASER

Legendary Member
Messages
10,806
Joined
Mar 22, 2007
Messages
10,806
Reaction score
54
Points
120
ada lg 2... mesti ada roti kat dlam 2... xkan jem jer...
 

مايكل سكوتفيلد

CG Top Poster Club
Messages
22,923
Paid Membership
Joined
May 13, 2007
Messages
22,923
Reaction score
1,639
Points
201
CariGold Forum > GENERAL DISCUSSION > General Chat > News, Current Issues, Rumours
Reload this Page Amaran!!!-kalau tak tergamak, jangan tengok!!! (18sx songsang)

isu semasa kah ini?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register