Amanah Saham Nasional (ASN) - aplikasinya

CG Sponsors




Sponsored Post

adymfi

Fun Poster
Joined
Apr 30, 2008
Messages
327
Reaction score
44
Points
20
Lompatan kucing hidup ni.. lompatan tak turun lagi dah..
 

Duit Tepi

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2013
Messages
533
Reaction score
26
Points
30
Lompatan kucing hidup ni.. lompatan tak turun lagi dah..
Dari 2018 index turun... dlm down trend mesti ada lantunan.. dan setiap lantunan tidak pernah melepasi ketinggian yg sebelumnya.. tengok graft.. USA earning season akan masuk tak lama lagi.. kalau result big corp mereka teruk. Market mereka akan react to down trend.. takkan klse nak react up trend pulak.. wave ni ambil masa utk dia bentuk arah dia.. bukan sehari dua punya kerja.. buying at this point of time is your own risk.. if want to.. just do the strategy "ringgit cost averaging"
 

Attachments

mustaffaisk

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2014
Messages
149
Reaction score
62
Points
20
Bagi saya ini adalah peluang yg ditunggu2
Bukan senang nak dapat harga macamni.
Dulu masa .65 semua harap 55 nak beli...
Tapi bila dah jatuh tak beli jugak
Tunggu bawah 50
Jatuh bawah 50 tunggu .bawah 45 pulak.
Last2 apa pun tak dapat.
Nanti dah naik balik 70 baru kita nak beli.
Asn pegang syarikat yg kukuh...
Diversified lagi...
InsyaAllah ok.
 

severkyt

Active Member
Joined
Feb 7, 2013
Messages
1,660
Reaction score
29
Points
35
18.04.2020
0.5580

harga terendah
Harga 20/3/2020

ASN 0.4865
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register