Amanah Hartanah Bumiputera (AHB)

CG Sponsors




Duit Tepi

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2013
Messages
498
Reaction score
20
Points
25
tak de dah la nampaknya.. kalau ahb ni.dibuka utk pelaburan dari epf... mmmm lagi la cepat habis unit.. patut biar pelaburan tunai sahaja
 
Sponsored Post

General Juhziz

Super Active Member
Joined
Apr 21, 2010
Messages
8,677
Reaction score
253
Points
81
adus, aku duk tunggu jer kuota unit dibuka semula...lama sangat dorang tutup....bila nak buka ni

suka AHB ni,sebab takyah pening kira zakat dah, dah ditolak..dividen pun not bad
Setuju , xbole topup lg skrg.... Kipidap AHB
 

Wans7

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2011
Messages
238
Reaction score
3
Points
15
baru semalam pergi maybank tanya pasal kouta AHB .. pegawai kewangan dia cakap masih belum ada berita dari pihak AHB . Dia bagitau AHB akan blast kepada ejen2 dia serentak untuk seluruh Malaysia kalau ada kosong, bermakna dalam masa sehari akan habis kouta tu.
 

ezal_7855

Fun Poster
Joined
Apr 21, 2008
Messages
221
Reaction score
11
Points
20
baru semalam pergi maybank tanya pasal kouta AHB .. pegawai kewangan dia cakap masih belum ada berita dari pihak AHB . Dia bagitau AHB akan blast kepada ejen2 dia serentak untuk seluruh Malaysia kalau ada kosong, bermakna dalam masa sehari akan habis kouta tu.
ada cara mudah ke nak tahu kuota AHB ini? scr online ker...
 

pelaboq

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2012
Messages
109
Reaction score
6
Points
20
Haritu dalam hujung bulan 2 dia ada bukak untuk tambah unit pelaburan.

Buatlah baik dgn banker, Diorang akan inform dgn kita once unit ini dibuka utk pelaburan
 

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,243
Reaction score
43
Points
130
Haritu dalam hujung bulan 2 dia ada bukak untuk tambah unit pelaburan.

Buatlah baik dgn banker, Diorang akan inform dgn kita once unit ini dibuka utk pelaburan
tula buka lama juga hari tu, kuota pn agak besar..bilion2 unit rasanye..cume mgkin kte x prasan..kne slalu tnya bank
 
Sponsored Post
Top
Log in Register