BTC USD 38,086.4 Gold USD 1,776.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Alternatif Otak-Otak (Kedai Makan)

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,221
Reaction score
833
Points
176
Salam.. ni bukan nak promote apa2... just buat perbincangan.. kalau dilihat direstoran-restoran kebanyakan ada jer peniaga yang jual otak-otak.. yang bagusnya tak mintak pun dia hantar jugak.. bila dah ada atas meja dengan baunya dengan aromanya sure ada yang akan memakannya... ideanya apakah benda lain yang mudah boleh digantikan dengan otak-otak... mana tahu ini revolusi terbaru yang boleh menggantikan otak-otak ni...
 
Last edited:
Sponsored Post

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
sata ok tak tok?? tp sata kat kl nih tak sama mcm sata kat kemaman lar...
 

isz_shinigami

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2010
Messages
8,869
Reaction score
56
Points
80
hehe...pulut lepa?wat cm kt ganu ar...jgn yg manis la ape la..lngsng xngam...hihi
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
buah buahan.. yg potong2...


confirm org akan tercuit dan makan jge...

sbb takde manusia yang tak suke buah.. apalagi sebelum makan..
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,517
Reaction score
43
Points
120
POPIA KETAM DAN POPIA OTAK-OTAK hehehehehe
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,042
Points
1,101
kepok lekorr..
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,221
Reaction score
833
Points
176
sebenarnya kebaikan otak-otak kalau tak habis boleh simpan dan reheat lagi.. kalau produk2 lain kalau nak reheat atau disimpan sure ada masalah.. tak semua benda yang kita letak atas meja tu dimakan oleh orang lain.... ada sape2 boleh bagi idea
 

syed_4321

Active Member
Joined
Oct 19, 2010
Messages
1,220
Reaction score
31
Points
35
popiah cheese..amacam tok??? pernah try??
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
mungkin bole try candy..
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
cheezy wedges..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register