Altel vs XOX vs Clixter vs Red One vs Friendi vs U mobile vs Tune Talk vs Tron Vs

CG Sponsors




SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,325
Reaction score
401
Points
91
Clixster, Buzzme, Tron dan Friendi dah gulung tikar.
aku risau Altel ni
 
Sponsored Post

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,950
Reaction score
464
Points
96
Clixster, Buzzme, Tron dan Friendi dah gulung tikar.
aku risau Altel ni
celcom tumpang spekturm 2600mhz milik altel. altel tumpang celcom 2G 3G 4G.

Telco tumpang line celcom hampir semuanya mempunyai celcom share.
 

John Nawi

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
5,023
Reaction score
141
Points
83
onexox ni kalau topup, mmg dah xde eh xpired 1 tahun tu..
 

emoney

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2007
Messages
8,574
Reaction score
86
Points
70
onexox ni kalau topup, mmg dah xde eh xpired 1 tahun tu..
ada lagi..tapi kena topup RM30 & subscribe SP FATVOICE/5M or terkumpul RM50 dalam tempoh 30 hari..:)paid
 

John Nawi

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
5,023
Reaction score
141
Points
83
ada lagi..tapi kena topup RM30 & subscribe SP FATVOICE/5M or terkumpul RM50 dalam tempoh 30 hari..:)paid
cheh..pttla, sblum ni aku topup rm10 pn dah ok... hurm
 

x35

Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
1,632
Reaction score
178
Points
33
mungkin ramai kat luar tu nak pakai line onexox tapi tengok nombor baru onexox start nombor 0115-ABCDE.... terus hilang minat !!!

Mungkin minat nombor start 019 , 012, ,018, 013, 010, 017 .

Kalau berminat PM je aku....aku bagi tau cara macam mana
ada jual data harga mampu milik tak boss ? dalam shopee dah mcm xde jer skrg ni
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,950
Reaction score
464
Points
96
ada jual data harga mampu milik tak boss ? dalam shopee dah mcm xde jer skrg ni
data murah shopee haram melanggar terma & syarat. sim kad pembeli & penjual kena blok.
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,892
Reaction score
2,791
Points
201
ada jual data harga mampu milik tak boss ? dalam shopee dah mcm xde jer skrg ni
bagus...sbb onexox jaga market harga....

kalo ada pun diskaun ckit2...
 

pemain

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
2,011
Reaction score
241
Points
33
bagus...sbb onexox jaga market harga....

kalo ada pun diskaun ckit2...
bro, nak tanya. saya nak tukar dari postpaid celcom ke onexox camne ye? kena terminate celcom dulu ka camne?
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,892
Reaction score
2,791
Points
201
bro, nak tanya. saya nak tukar dari postpaid celcom ke onexox camne ye? kena terminate celcom dulu ka camne?
tak perlu...hanya bayar bill terkini...lebihkan rm3-5...lepas tu submit MNP ke ONEXOX....nak boleh roger saya di 0106015551
 
Sponsored Post
Top
Log in Register