Altel vs XOX vs Clixter vs Red One vs Friendi vs U mobile vs Tune Talk vs Tron Vs

Recommended Brokers


Latest Threads

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,014
Reaction score
367
Points
83
Clixster, Buzzme, Tron dan Friendi dah gulung tikar.
aku risau Altel ni
 
Sponsored Post

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,554
Reaction score
374
Points
88
Location
malizia
Clixster, Buzzme, Tron dan Friendi dah gulung tikar.
aku risau Altel ni
celcom tumpang spekturm 2600mhz milik altel. altel tumpang celcom 2G 3G 4G.

Telco tumpang line celcom hampir semuanya mempunyai celcom share.
 

John Nawi

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
4,808
Reaction score
96
Points
48
onexox ni kalau topup, mmg dah xde eh xpired 1 tahun tu..
 

x35

Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
1,578
Reaction score
147
Points
63
mungkin ramai kat luar tu nak pakai line onexox tapi tengok nombor baru onexox start nombor 0115-ABCDE.... terus hilang minat !!!

Mungkin minat nombor start 019 , 012, ,018, 013, 010, 017 .

Kalau berminat PM je aku....aku bagi tau cara macam mana
ada jual data harga mampu milik tak boss ? dalam shopee dah mcm xde jer skrg ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register