Altel vs XOX vs Clixter vs Red One vs Friendi vs U mobile vs Tune Talk vs Tron Vs

Recommended Brokers


SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,062
Reaction score
375
Points
81
Clixster, Buzzme, Tron dan Friendi dah gulung tikar.
aku risau Altel ni
 
Sponsored Post

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,615
Reaction score
389
Points
86
Clixster, Buzzme, Tron dan Friendi dah gulung tikar.
aku risau Altel ni
celcom tumpang spekturm 2600mhz milik altel. altel tumpang celcom 2G 3G 4G.

Telco tumpang line celcom hampir semuanya mempunyai celcom share.
 

John Nawi

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
4,824
Reaction score
98
Points
30
onexox ni kalau topup, mmg dah xde eh xpired 1 tahun tu..
 

x35

Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
1,579
Reaction score
148
Points
33
mungkin ramai kat luar tu nak pakai line onexox tapi tengok nombor baru onexox start nombor 0115-ABCDE.... terus hilang minat !!!

Mungkin minat nombor start 019 , 012, ,018, 013, 010, 017 .

Kalau berminat PM je aku....aku bagi tau cara macam mana
ada jual data harga mampu milik tak boss ? dalam shopee dah mcm xde jer skrg ni
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,615
Reaction score
389
Points
86
ada jual data harga mampu milik tak boss ? dalam shopee dah mcm xde jer skrg ni
data murah shopee haram melanggar terma & syarat. sim kad pembeli & penjual kena blok.
 

pemain

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,506
Reaction score
108
Points
33
bagus...sbb onexox jaga market harga....

kalo ada pun diskaun ckit2...
bro, nak tanya. saya nak tukar dari postpaid celcom ke onexox camne ye? kena terminate celcom dulu ka camne?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register