To Sell Alpha lipid lifeline-kolostrum terbaik yang pertama didunia..cubalah sekarang

CG Sponsors




Eiffa77

Freshie
Joined
May 28, 2008
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
ALPHA LIPID​

LIFELINE






(alamak..sorrylah..x tau nak upload imagelah..i klik ikon image x bolehlah, i nak upload from my picture....:)) hehe sapa tau please help me/ sapa nak tgk foto, call me ok..)




N U T R I S I T A M B A H A N

Punca segala penyakit adalah lemah daya imun (sistem ketahanan diri)....Apa saja yang dapat menguatkan daya imun akan secara langsung dapat merawat dan mencegah segala penyakit..... Dr William Hennan

SIHAT SECARA SEMULAJADI UNTUK ANDA SEISI KELUARGA

"Kolostrum adalah SELAMAT. Ia telah disediakan oleh alam semulajadi sebagai makanan awal mamalia. Adalah sukar untuk membayangkan makanan tambahan lain yang lebih semulajadi dan berfaedah."

petikan dari National Institute of Nutrition Research, USA


Kolostrum Alpha Lipid boleh didapati dalam bentuk serbuk yang boleh dijadikan minuman atau dicampur dalam makanan.

Alpha Lipid Lifeline - serbuk (450 gram), satu kombinasi hebat kualiti premium kolostrum, kalsium (1000mg/hidangan), vitamin, mineral & bakteria berfaedah. Mengandungi 1500mg kolostrum bagi setiap hidangan.

Alpha Lipid LifeLine juga terbukti memberi imunisasi kepada badan manusia untuk mencegah penyakit berjangkit yang bahaya.

Ianya juga dapat membantu ramai orang yang mempunyai masalah kesihatan seperti berikut:-



*Asma * Darah Tinggi/Rendah * Batu Karang * Arthritis * Allergy * Buasir * Bisul * Buah Pinggang * Denggi * Ezema * Fybroid * Gout * Gastrik * Haid * Hepatitis B/C * Jerawat * Jangkitan Kuman * Kayap * Kanser * KencingManis * Keletihan * Leukimia * Masalah Paru-paru * Masalah Usus * Migrain * Resdung * Stroke/Lumpuh * Sakit Sendi * Sakit Puan * Sawan * SLE/Lupus * Sakit Kulit * Ketumbuhan * Thyroid * Deman Campak * Jantung * TB * Parkinson * Ulser * Lemah Tenaga Batin * Stress * Bersalin/Wanita Mengandung * Sakit Tua * Masalah Haid/Kesuburan memberi lebih kesan positif kepada bayi * Ahli bina badan/Ahli sukan dapat meningkatkan daya ingatan/IQ * Awet Muda * Kekurangan Oksigen dalam darah & banyak lagi*




Apakah kolostrum Alpha Lipid LifeLine?

Kolostrum adalah pemakanan kesihatan yang paling semulajadi dan paling berkhasiat.

Kolostrum ALPHA LIPID LIFELINE merupakan minuman kesihatan kolostrum yang pertama didunia. Diamalkan merentasi Asia. Formulasi LifeLine telah membantu pengguna menjalani kehidupan yang lebih sempurna.
Kolostrum adalah pemakanan yang pertama diambil oleh mamalia dari ibunya. Ia merupakan susu yang dihasilkan pada peringkat permulaan penyusuan ibu kepada bayi. Susu ibu hanya dapat mengekalkan komposisi kolostrum selama 24 jam selepas bersalin berbanding susu lembu selama 48 jam selepas melahirkan anak lembu.
Kolostrum bukan susu tetapi lebih awal daripada susu (10 hingga 36 jam pertama selepas ibu mamalia melahirkan anak).
Semua orang memerlukan kolostrum untuk meningkatkan ANTIBODI BADAN, TUMBESARAN (GROWTH FACTOR, keupayaan MINDA / OTAK / IQ (BRAIN FOOD) serta AWET MUDA (ANTI AGEN).


Alpha Lipid terbukti berkesan dalam mengawal penyakit seperti LELAH, KENCING MANIS, DARAH TINGGI, SAKIT TULANG / SENDI, STROK dll


Alpha Lipid bukan sahaja untuk mereka yang berpenyakit malah boleh diamalkan kepada mereka yang sihat dimana ia berkesan mencegah penyakit di peringkat awal.

Untuk apa kolostrum Alpha Lipid LifeLine?

Pada mulanya kolostrum di formulasi sebagai pemakanan kesihatan bagi orang yang sihat untuk menjaga kesihatan diri, bagaimanapun kebanyakan orang yang tidak sihat mengamalkannya MENJADI lebih sihat.

Perbezaan ALPHA LIPID

Kolostrum Alpha Lipid ialah produk ulung yang diperbuat daripada kolostrum New Zealand yang paling tinggi mutunya dan disaluti dengan molekul Alpha Lipid (dipatenkan) satu formula eksklusif lipid yang akan mempertingkatkan bioavaibiliti kolostrum dalam tubuh.
Ia juga mengandungi probiotik dan prebiotik serta komponen bioaktif (gangliosides dan faktor pertumbuhan)

Kelebihan ALPHA LIPID

Produk ini mendapat anugerah eksport sebanyak 3 kali (1992, 2003 & 2004) oleh kerajaan New Zealand.
Produk ini disokong oleh kajian sainstifik dan klinikal yang telah dijalankan di Institute Colostrum Research (ICR), New Zealand. (Melebihi 8000 kajian yang telah diterbitkan)

Kualiti yang boleh DIPERCAYAI

Bukan semua kolostrum itu sama. Kolostrum Alpha Lipid mengandungi kolostrum yang bermutu tinggi, diambil daripada lembu-lembu di ladang ternakan di New Zealand yang bebas daripada hormon, antibiotik dan BSE.

Bila waktu yang sesuai mengambil kolostrum Alpha Lipid LifeLine?

Kolostrum boleh diambil pada bila-bila masa. Walaubagaimanapun kami menggalakkan dan menyarankan pengguna mengamalkan Alpha Lipid sebagai SARAPAN PAGI dan paling baik diambil sebelum sarapan pagi (ketika perut kosong). Minum bersama dgn air sejuk sahaja... JANGAN GUNAKAN AIR PANAS / SUAM !!!

*************************************************

Bagaimanakah cara pengambilan Alpha Lipid LifeLine dengan betul?

Masukkan dahulu air sejuk (150ml) ke dalam 'shaker',
Minggu pertama > 1/2 skop sehari,
Minggu kedua & seterusnya > 1 hingga 2 skop sehari (dos mengikut keserasian badan).


PERHATIAN....!!!

Air sejuk boleh di bancuh dengan sirap, milo dan lain-lain. JANGAN BANCUH BERSAMA AIR KOPI, TEH ataupun NESCAFE.

ALPHA LIPID boleh diambil sekali dengan ubat-ubatan doktor.

*************************************************​

ANTARA TINDAKBALAS YANG AKAN BERLAKU SELEPAS PENGAMBILAN ALPHA LIPID

Kolostrum Alpha Lipid merupakan makanan bukan toksid, bukan elergik dan tidak bertindakbalas dengan makanan tambahan serta dadah lain. Walaubagaimanapun sesetengah orang akan mengalami beberapa reaksi atau TINDAKBALAS POSITIF semasa proses pemulihan seperti :

TINDAKBALAS - PROSES PEMULIHAN


Mengantuk & keletihan - Proses penggantian tisu-tisu badan yang disebabkan penyakit

Berpeluh,deman &sakit kepala - Proses peningkatan peningkatan kadar metabolisme dan tenaga dalam badan akibat daripada pembuangan toksid melalui saluran perkumuhan

Gatal, kerap buang air kecil/besar - Proses penyingkiran bahan buang yang lama terkumpul seperti metabolit, logam berat dll yang tidak diperlukan oleh badan

Sakit perut,sakit otot,loya& denyutan jantung yang laju - Proses penyembuhan, pembaharuan & penyimpanan sel-sel baru


SIAPA YANG BOLEH MENGAMBIL KOLOSTRUM ALPHA LIPID?

Setiap orang memerlukan Alpha Lipid – tua, muda malah mereka yang alah laktosa. Sesuai untuk SEMUA LAPISAN tanpa mengira peringkat UMUR, JANTINA, apa jua masalah kesihatan mahupun persekitaran malah baik untuk IBU MENGANDUNG dan BAYI. Dari kajian saintifik, binatang ternakan (pets) juga boleh menerima kolostrum.

> Adakah anda kurang bertenaga?

> Adakah anda kerap kesejukan dan mudah selsema?

> Adakah anda kerap tertekan (stress)?

> Adakah anda bekerja di dalam suasana hawa pendingin (aircond)?

> Adakah anda kerap melakukan perjalanan dengan bas, keretapi dan pesawat?

> Adakah anak anda seorang yang pasif @ hiperaktif?

> Adakah anak anda pulang dari sekolah @ kolej dengan tidak bermaya & lesu?


Jika jawapan anda hampir keseluruhan "YA", bermakna sistem ketahanan badan anda terpaksa bekerja lebih untuk menghalang jutaan bakteria & virus dari menyerang anda dan keluarga. Jika tidak meningkatkan imun anda, anda akan mudah mendapat sakit.


BERAPA HARGA KOLOSTRUM ALPHA LIPID LIFELINE?

Pengambilan kolostrum sehari hanya RM4.00 sahaja. Walaubagaimanapun Alpha Lipid LifeLine di paten dan di tankan untuk 45 hari (sebulan setengah). Jadi harganya RM180.00 sahaja (45 hari X RM4.00)


MENGAPA HARGA KOLOSTRUM ALPHA LIPID LIFELINE AGAK MAHAL?


Sebenarnya bila kita bercerita tentang RM180.00 agak mahal tetapi bila kita pecahkan pengambilan kepada RM4.00 sehari adalah terlalu murah untuk kita menjaga tubuh badan kita secara menyeluruh. Sudah lebih setahun produk ini berada di Kelantan dan terlalu banyak keajaiban sudah berlaku. Jadi RM180.00 adalah mahal jika tidak menjadi @ tidak berkesan tetapi apa makna pada anda, dengan hanya RM4.00 sehari…penyakit anda akan berkurangan dan beransur hilang, mudah bangun pagi dan tidur lena??? Manfaatnya terlalu besar. Testimoni juga terlalu banyak.



HARGA DI PASARAN RM180.00

PEMBELIAN 3 TIN > RM450.00 SAHAJA & AUTOMATIK MENJADI PENGEDAR!!!

CUBALAH SEKARANG!!!


nak baca testimoni, sila call saya ye...eiffa

HUBUNGI :

EIFFA 017-3700778 / email: [email protected] (kawasan AMPANG / K.L)

WAN DARWIS 017-8881551 (kawasan PUCHONG / P.J / AMPANG)

WAN TAUFIQE 013-5291398 (kawasan IPOH, PERAK)


***akan update lagi ye***
 
Last edited:
Sponsored Post

bujanglapok

Active+ Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
3,272
Reaction score
74
Points
30
Best ker kalau jadik pengedar alpham lipid ni
macamana marketing plan dia?
 

smartgirl

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 30, 2008
Messages
3,070
Reaction score
0
Points
20
Meh aku tolong upload image....



Nak order dgn aku pun boleh...
Ada diskaun...

pm/sms/call 012-9836799
 
Last edited:

Eiffa77

Freshie
Joined
May 28, 2008
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
Alpha lipid lifeline

setakat pengedar bestle klu ada pembeli...x pun share info terbaru..xnak try 1 tin dulu ke? baru tau cane impak maksima dia..hehe:D

marketing plan? susah nak terang kat sini..rajin..jomle pi dgr talk..kat area klcc tu..



Best ker kalau jadik pengedar alpham lipid ni
macamana marketing plan dia?
 

bujanglapok

Active+ Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
3,272
Reaction score
74
Points
30
hu..huu..
hari-hari aku dengar kat radio pasal menda ni
aku rasa aku dah tergoda dengan keayuaannya...
 

Eiffa77

Freshie
Joined
May 28, 2008
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
haha..tq..i mmg sah2 x leh upload picture...almaklumle..br nak belajar...hehe

Meh aku tolong upload image....



Nak order dgn aku pun boleh...
Ada diskaun...

pm/sms/call 012-9836799
 

Eiffa77

Freshie
Joined
May 28, 2008
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
SALAM...

NI ANTARA TESTIMONINYE:-

1) PN SAFIAH IBRAHIM (BESUT, TERENGGANU - 65 TAHUN)

Saya telah mengalami lumpur (tidak dapat berjalan dan bercakap) selama 4 tahun. Setelah mencuba Alpha Lipid sebanyak 4 tin (4 bulan), kini saya boleh kembali berjalan & bercakap.. ALHAMDULILLAH..

2) EN IBRAHIM (KLANG, SELANGOR - AWAL 50-AN)

Sejak beberapa tahun lepas, saya telah mengidap penyakit batu karang & gout. Pelbagai ubat dan kaedah perubatan telah saya cuba, tetapi apabila saya menemui Alpha Lipid, Alhamdulillah enyakit saya beransur baik. 2 minggu selepas saya menggunakannya, 9 biji batu karang telah keluar ketika saya membuang air kecil. Sakitnya memang tidak terhingga, namun saya bersyukur kerana kesihatan saya semakin hari bertambah baik.

3) NUR FATIN KHAIRINA (KLANG, SELANGOR- 2TAHUN 2 BULAN)

Sejak dilahirkan anak saya mengalami masalah alergik, asma & alahan laktosa (tidak boleh minum susu). Saya bersyukur, setelah memberinya Alpha Lipid keadaan penyakit beransur pulih. Dia kina lebih cergas, ceria dan manja ketika bersama keluarga.

4) KAK NAB ( KLANG, SELANGOR - 50 TAHUN)

Saya mengalami masalah paru-paru disebabkan jangkitan yang menyebabkan 1/3 daripada paru-paru saya dibuang semasa pembedahan. Setelah itu, saya mengalami batuk yang berpanjangan selama 2 tahun. Namun, dengan bantuan Alpha Lipid saya dapat merasakan perubahan yang ketara pada diri saya. Syukur kepada Tuhan, saya kini dapat tidur nyenyak pada waktu malam dan batuk yang saya alami sebelum ini telah hilang. Saya kini dapat menjalankan aktiviti harian dengan sempurna dan selesa.

5) EN AZIZ & ISTERI (REMBAU, NEGERI SEMBILAN)

Pada 2002, saya dikenalpasti mengidap penyakit kencing manis dengan bacaan 19 mmol sehingga mengakibatkan mata dan telinga saya tidak dapat berfungsi dengan baik (tidak dengar dan rabun). Keadaan ini menghadkan komunikasi saya dengan orang lain. Alhamdulillah, sejak menggunakan AlphaLipid, bacaan gula dalam darah kembali stabil (6mmol). Kini saya dapat melihat dengan jelas dan mendengar dengan baik (dapat menggunakan telefon), manakala isteri saya pula telah sembuh darpada penyakit darah tingginya yang sebelum ini mencatat bacaan 200-240/100.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register