BTC USD 20,157.1 Gold USD 1,719.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Along kasi sms

syahsyah1234

Active+ Member
Messages
2,690
Joined
Dec 27, 2013
Messages
2,690
Reaction score
32
Points
30
group fb
real bisnes cepat kaya, tinggalkan phone number dalam komen nak letak dalam group telegram

tak payah la letak nombor tipon tu. diorg scrape senang je.
letak id telegram je. cth : @Nama
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,813
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,813
Reaction score
417
Points
141
orang2 yang kianat seperti kakitangan bank dan juga kakitangan dept. HR.

aku rasa org bank yg buat khianat..
mcm tau2 jerr aku x keje lagi dan patutnyerr perlukan duit..
ialah, gaji tiba2 stop masuk dlm akaun dan ditopup guna akaun ASB..
 

im755

Super Active Member
Messages
5,100
Joined
Apr 27, 2006
Messages
5,100
Reaction score
98
Points
70
aku pun dpt byk gak. tp aku block jer. sebab pakai iphone leh block number org.
 

fms

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,813
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,813
Reaction score
417
Points
141
aku pun dpt byk gak. tp aku block jer. sebab pakai iphone leh block number org.

skang ni mmg senang..
guna apps utk blok pon bole..
 

pencariduit

Banned
Messages
393
Joined
Mar 10, 2016
Messages
393
Reaction score
6
Points
15
jika sms kita boleh silentkan. skrg semua parent, kawan2, rakan2 berhubung guna wassap. sms dah jarang tengok
 

m0mo~

CG Top Poster Club
gem
Messages
35,311
Paid Membership
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,311
Reaction score
389
Points
136
aku pun ada dapat..berkemuingkinan secara random atau dapat no dari cg..aku banyak letak no kat cg neh
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register