BTC USD 31,629.4 Gold USD 1,785.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Alliance bank fixed deposit

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Terkejut gak bila member I call kata Alliance Bank buat fix deposit tawarkan bunga riba dividen yang tinggi untuk simpanan tetap wang anda. Minimum RM5000 jer buta2 makan bunga RM100 sebulan. Siap boleh compound lagi RM100 tu kalau nak takpun auto transfer masuk dalam akaun hybrid Alliance Bank anda. Berikut ialah serba sikit info.



1. Nama program : Alliance Bank Fix Deposit
2. Dari mana : Bank Alliance Malaysia
3. Berapa % keuntungan yg ditawarkan : RM5k simpan dalam sebulan sahaja you dapat faedah interest 2% p/a (setahun). Instead sebelum ni kena simpan selama setahun baru boleh keluarkan wang pokok RM5k tadi. + boleh compound
4. Kelebihan2 program: Dijamin Kerajaan Scam zero
5. Link untuk ke site program: http://www.alliancebank.com.my/

Syarat2
1.warganegara Malaysia
2.kena ada akaun simpanan hybrid dengan Alliance bank, nak bukak akaun RM250 - RM12 (duit charge Debit master card alliance bank)
3.Hasil bunga adalah riba kalau anda OK dengan riba go head

Alrite tu jelah :D

allianceonlinePERSONAL.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,361
Reaction score
193
Points
78
1 tahun dapat 24% ke?
 

1seremban

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2009
Messages
313
Reaction score
1
Points
15
wow... dasat ni... 2% sebulan or setahun, kebiasaannya dlm fix deposit ni.. 1bulan 2%p.a bermaksud.. maturity 1bulan dgn kadar 2% / 12bulan. so jika pelaburan RM5000 at 2%p.a.. keuntungan baru RM8.33 sebulan.
 

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,361
Reaction score
193
Points
78
wow... dasat ni... 2% sebulan or setahun, kebiasaannya dlm fix deposit ni.. 1bulan 2%p.a bermaksud.. maturity 1bulan dgn kadar 2% / 12bulan. so jika pelaburan RM5000 at 2%p.a.. keuntungan baru RM8.33 sebulan.

jd rm5k bukan dapat rm100 la sebulan :-?
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,942
Reaction score
59
Points
80
untung pada ASB ni tp 2 la ada riba lak ~X(
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
jd rm5k bukan dapat rm100 la sebulan :-?

Tengoklah SS kat atas tu kan terang2 tulis 2% sebulan :)paid
atau 24% setahun. So kalau you ada RM200,000 you dapat bulan2 RM4000 :D
 

kni

Legendary Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10,394
Reaction score
161
Points
138
wow... dasat ni... 2% sebulan or setahun, kebiasaannya dlm fix deposit ni.. 1bulan 2%p.a bermaksud.. maturity 1bulan dgn kadar 2% / 12bulan. so jika pelaburan RM5000 at 2%p.a.. keuntungan baru RM8.33 sebulan.

kalau ikut kebiasaan... memang camtu ler...
kadar faedah tu per year.. bukan bulan...
kalau betul per month... memang dasyat promosi ni...
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
untung pada ASB ni tp 2 la ada riba lak ~X(

Bunga atau dividen ni semua tak silap saya tergolong dalam kumpulan riba gak even you simpan dalam ASB :) Melainkan duit tu you beranakkan jadikan modal meniaga.
 

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,361
Reaction score
193
Points
78
Tengoklah SS kat atas tu kan terang2 tulis 2% sebulan :)paid
atau 24% setahun. So kalau you ada RM200,000 you dapat bulan2 RM4000 :D

minima berapa? dan berapa lama lak leh wd profit?
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
kalau ikut kebiasaan... memang camtu ler...
kadar faedah tu per year.. bukan bulan...
kalau betul per month... memang dasyat promosi ni...

Masa I bukak akaun saving account kat alliance bank hari Jumaat kelmarin dekat 3 kali I tanya customer service dia ni 2% sebulan ker setahun? Dan dia ulang 3 kali gak 2% untuk sebulan 30hari...



Dan2 I terus bukak saving akaun alliance bank dapat debit master card dan terus boleh link up ngan online banking. Tulah too good to be true
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register