All in one.. Komen bro

CG Sponsors




Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
AKU NAK TANYA KAT KORANG...
KAT LAMAN NIE.. ADA BANYAK ONLINE BUSSINESS..
SO LEH TAK KORANG KASI KOMEN.. BIZ MANA YANG BAGUS..

http://www.myduit.tk
 
Sponsored Post

tahir85

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
1,243
Reaction score
134
Points
33
susah kalau bisnes hosting pree bro..sekali server maintenance..bisnes kita pun stop. lagi satu, tak profesional la.
 

dragons

Super Active Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
7,611
Reaction score
1
Points
65
x pro langsung..baik wat blog je..
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
oh dah tgkkk... huhu iklan tu, byk sgt... kalo tersusun kemas xpe..
 

eNOOBz

Active Member
Joined
May 10, 2007
Messages
1,338
Reaction score
0
Points
20
Iklan banyak sangat bro.. pop-up, pop-under lagi..
 

kasimo

Active Member
Joined
Apr 17, 2008
Messages
1,381
Reaction score
4
Points
25
penat orang kalau masuk web ko tu
 

Fx_L

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
8,145
Reaction score
139
Points
73
okay.. okay.. nanti aku try solve the problem..
terharu gak aku ada yang menegur aku.. selama ini tak der sesapa pun yang nak menegur aku..
so bro2 cg sekalian ader tak server hosting yang murah... bisnes ni jangka panjang sebab semua isi berbentuk bisness refferal..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register