Aliran Trafik Perlahan Di Beberapa Lebuhraya Utama Malam Ini

CG Sponsors
Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
19,455
Reaction score
3,342
Points
236
28.10.2019 - Kuala Lumpur, Aliran trafik di beberapa lebuh raya utama menuju ke ibu negara dilaporkan perlahan setakat 9.30 malam ini ekoran orang ramai mula pulang ke Kuala Lumpur selepas cuti panjang sempena perayaan Deepavali.

Jurucakap PLUS Malaysia Berhad berkata aliran trafik perlahan susulan pertambahan jumlah kenderaan selain faktor cuaca hujan lebat yang melanda beberapa tempat.

Beliau berkata trafik perlahan di Gua Tempurung ke Tapah, Bidor ke Sungkai dan Lembah Beringin ke Rawang.

“Trafik juga perlahan dari Machap ke Kulai, Yong Peng ke Ayer Hitam dan Kawasan Rehat dan Rawat (R&R) Ayer Keroh ke Port Dickson,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Sementara itu, jurucakap Lembaga Lebuhraya Malaysia (LLM) berkata aliran trafik turut dilaporkan perlahan di Plaza Tol Karak ke Bukit Tinggi dan Genting Sempah ke Plaza Tol Gombak.

Bagaimanapun, katanya aliran trafik di Lebuhraya Pantai Timur (LPT) 1 dan LPT 2 pula setakat ini masih lancar.

Orang ramai boleh mendapatkan maklumat trafik terkini menerusi talian bebas tol Plusline di 1800-88-0000 dan laman Twitter di www.twitter.com/plustrafik atau talian LLM di 1800-88-7752 serta laman Twitter di www.twitter.com/llminfotrafik.Berita asal http://www.frontdesk.com.my/bm/inde...lahan-di-beberapa-lebuh-raya-utama-malam-ini/
 
Last edited:
Sponsored Post

QIPIDELANA

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
9,104
Reaction score
214
Points
88
Sib baik smalam dah blk kl.lau tak mmg sangkut tadi ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register