Alhamdulillah syukur kini carigold.com dah ok...

CG Sponsors




ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
Alhamdulillah...

Sekian lama carigold.com tak dapat masuk. Ramai yang automatik jadi tak lena tidur. bukan hanya pihak admin. tapi ahli forum tegar yang ghairah "melepak" kat sini :)

Masih ramai yang tak tahu link alternatif jika carigold.com tak boleh masuk

:)cgrock :)cgrock :)cgrock


So dah lumrah manusia punya rasa perasaan ingin tahu yang dasyat tertanya-tanya sebab apa tak boleh masuk? kena hack? hosting problem? carigold.com ada masalah dengan pihak tertentu? tak cukup duit tampung server?

Ada juga tertanya-tanya seperti ini. Balasan Allah? Ye la sebab dah makin banyak perkara tak sepatutnya bincang kat sini...

So macam-macam...

Bagi saya, saya syukur boleh masuk dah carigold.com... :)cgrock

Kongsikan perasaan anda pula bagaimana? :)
 
Sponsored Post

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
alhamdulillah....
syukur...
:)
 

tawkeyestate

Active Member
Joined
Jul 6, 2007
Messages
1,642
Reaction score
7
Points
25
Alhamdulillah...

Sekian lama carigold.com tak dapat masuk. Ramai yang automatik jadi tak lena tidur. bukan hanya pihak admin. tapi ahli forum tegar yang ghairah "melepak" kat sini :)

Masih ramai yang tak tahu link alternatif jika carigold.com tak boleh masuk

:)cgrock :)cgrock :)cgrock


So dah lumrah manusia punya rasa perasaan ingin tahu yang dasyat tertanya-tanya sebab apa tak boleh masuk? kena hack? hosting problem? carigold.com ada masalah dengan pihak tertentu? tak cukup duit tampung server?

Ada juga tertanya-tanya seperti ini. Balasan Allah? Ye la sebab dah makin banyak perkara tak sepatutnya bincang kat sini...

So macam-macam...

Bagi saya, saya syukur boleh masuk dah carigold.com... :)cgrock

Kongsikan perasaan anda pula bagaimana? :)
gelap duniaku tanpa cg...:"> sampai la ada member bagi ip address dia, tq wealthgainer..:D
 

stevie-g

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
5,555
Reaction score
4
Points
65
alhamdulillah dah OK.....

jom layan berporem dgn sebaiknya......:)cgrock
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
ada masalah aper ar??

cg kena siasat ngn BNM ker??

hahahahaha

aku bajet pc aku rosak...hampeh...sunyi idup aku..
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
tak normal



biasanya kalau pagi-pagi gini lebih ramai sampai boleh cecah ribu user yang online. Masih ramai tak tau dah boleh. Mungkin ada yang dah fedup dah lama tak leh masuk...

Saya bila jumpa orang selalunya akan ambil peluang untuk ajak depa join forum ni :)paid
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65


biasanya kalau pagi-pagi gini lebih ramai sampai boleh cecah ribu user yang online. Masih ramai tak tau dah boleh. Mungkin ada yang dah fedup dah lama tak leh masuk...

Saya bila jumpa orang selalunya akan ambil peluang untuk ajak depa join forum ni :)paid
aku pun hampir2 fedup gak...

siap usha forum2 lain...

tapi tak setanding cg ar..

bosan....



:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register