To Sell Alat Pengesan Kamera Tersembunyi, AWAS! JANGAN JADI MANSA.

CG Sponsors




decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
PERHATIAN! Anda MUNGKIN menjadi mangsa intipan kamera tersembunyi terutama ketika berada di bilik persalinan pusat membeli-belah, bilik mandi, kamar hotel, lif atau tempat-tempat tersembunyi!

Apakah perasaan anda sekiranya aksi dan imej anda dirakam tanpa disedari dengan menggunakan kamera tersembunyi dan kemudiannya disebar ke laman web YouTube.com serta media-media lain untuk tontonan umum?

Memperkenalkan! SpyCam Detective - Alat Pengesan Kamera Tersembunyi Tanpa Wayar​


SpyCam Detective
boleh mengesan sekiranya terdapat kamera yang dipasang secara sembunyi. Untuk mengelak dari dirakam secara sembunyi, anda hanya perlu menekan butang kuning sambil membuat imbasan ke tempat-tempat yang tidak dapat dilihat bagi memastikan tiada kamera disembunyikan. Sekiranya terdapat kamera tersembunyi dikesan, ia akan mengeluarkan isyarat cahaya LED Biru menyala.

Spesifikasi SpyCam Detective:

* Didatangkan khas dengan kotak yg diperbuat daripada besi bagi menjamin ketahanan produk
* Boleh mengesan kamera tersembunyi yang berfrekuensi 100-900MHz,1100/1200/1300/2400MHz
* Mengesan sehingga lingkungan jarak: 0.1-10 meter
* Hanya menggunakan kuasa bateri dengan arus 12v
* Dimensi: 70 x 48 x 18 mm
* Berat: 143 gram

HANYA RM 79.00



leh pm saya ntuk mndapatknnya...:)
 
Last edited:
Sponsored Post

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
cube explain secara ringkas camane ia berfungsi ek? :)cgrock
 

decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73

Awas perangkap hotel murah - Rakam aksi pengunjung dalam bentuk DVD untuk dijual

ROMPIN – Perlakuan lucah pasangan muda-mudi tempatan yang dirakam secara curi oleh sindiket tertentu di bilik hotel murahan tertentu kini laris dijual dalam format cakera video digital (DVD) untuk tatapan ‘peminat setianya’. DVD berkenaan dikatakan mendapat permintaan yang tinggi di pasaran gelap kerana mangsa- mangsa rakaman itu terdiri daripada gadis-gadis tempatan cantik yang datang menyewa bersama pasangan masing-masing.

Difahamkan, mereka dijadikan sasaran utama dengan diberi bilik tertentu yang telah dilengkapi kamera tersembunyi oleh petugas hotel.

“Tak semua bilik pasang kamera, biasanya satu bilik (khas) saja. Kalau ada lelaki yang datang dengan perempuan cantik, petugas hotel akan bagi bilik yang ada kamera.

“Saya pun tak tahu banyak pasal (kegiatan) ini, tapi rasa-rasanya di negeri lain pun ada buat juga macam ini,” dakwa seorang lelaki penjual DVD lucah di sekitar bandar ini kepada wartawan Kosmo! yang menyamar sebagai pembeli.

Lelaki tersebut yang hanya dikenali sebagai Chong memberitahu, kegiatan tersebut semakin popular kerana permintaan tinggi daripada para pelanggan terhadap DVD lucah gadis-gadis tempatan.

petikan dari akhbar Kosmo!

harga RM 79.00

berhati-hatilah wahai sahabatku semua...
jgn biar maruah anda tercemar..
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
waaa....kompem bole detect eh?
 

decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
SpyCam Detective telah direka khusus untuk mengesan penghasilan gelombang frekuensi yang berkala sama dan tidak bertindak balas terhadap gelombang yang dihasilkan daripada telefon bimbit ataupun kemudahan internet tanpa wayar.

Kelebihan ini membuatkan SpyCam Detective bertindak balas kepada gelombang frekuensi yang telah ditetapkan sahaja dan tidak akan menjejaskan isyarat gelombang yang lain.

SpyCam Detective didatangkan khas dengan lampu LED yang yang berfungsi sebagai penunjuk sekiranya terdapat sebarang isyarat frekuensi kamera tersembunyi.

Lampu LED bertindak mengeluarkan cahaya biru sebaik sahaja mengesan gelombang frekuensi yang dihasilkan oleh kamera tersembunyi.

Pada masa yang sama, cahaya LED tersebut akan semakin terang sekiranya jarak isyarat kamera tersembunyi yang dikesan makin dekat dengan SpyCam Detective.

[/CENTER][/IMG]
 

biomedik

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
4,546
Reaction score
265
Points
41
spycam selalunya ada 2 jenis...berwayar dan tanpa wayar.

yg ni bole detect yg mana satu atau kedua-duanya boleh? berapa jarak spycam dia bole detect.

bagi spec sikit...
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
gadis2 elok lar beli spycam neyh.

aku x kesah sgt gambar aku dirakam. :p:p
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
bende2 camni kene ada demo baru puas ati.. kang jadi SpySCAM plak..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register