BTC USD 62,786.0 Gold USD 1,804.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Alat Panjangkan Zakar Terbaik..

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
Aloo CG,

Aku nak tanya sikitlah pasal alat panjangkan zakar ni..Aku tengok ade banyak jenis n brand org dok jual..Boleh aku tau tak mana yang bagus?? Aku ingat mau angkat satu, kasi panjang baek punya..hahaha:)):)):))

Sape2 yang ada pengalaman mailah share which one yg better..

Proextender ke atau Andropenis extender??
 
Sponsored Post

Boboi

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2010
Messages
658
Reaction score
49
Points
30
panjang sangat , payah nak bawak pulak, buat tali pinggang jerrlahh...
 

logammaut

Legendary Member
Joined
Dec 12, 2009
Messages
10,957
Reaction score
1,174
Points
201
Aloo CG,

Aku nak tanya sikitlah pasal alat panjangkan zakar ni..Aku tengok ade banyak jenis n brand org dok jual..Boleh aku tau tak mana yang bagus?? Aku ingat mau angkat satu, kasi panjang baek punya..hahaha:)):)):))

Sape2 yang ada pengalaman mailah share which one yg better..

Proextender ke atau Andropenis extender??

Kontot sgt ke bro?

Kalau terlebih panjang sgt pun rugi gak.
 

Jaynazrin

Active Member
Joined
Jul 30, 2008
Messages
1,470
Reaction score
2
Points
25
Aloo CG,

Aku nak tanya sikitlah pasal alat panjangkan zakar ni..Aku tengok ade banyak jenis n brand org dok jual..Boleh aku tau tak mana yang bagus?? Aku ingat mau angkat satu, kasi panjang baek punya..hahaha:)):)):))

Sape2 yang ada pengalaman mailah share which one yg better..

Proextender ke atau Andropenis extender??

Brapa inci bro punyer ....share dulu kat sini :D:D
 

cap ayam

Fun Poster
Joined
Nov 29, 2010
Messages
762
Reaction score
32
Points
20
tk tau lah tt....nk bt ape pnjng2. Buat msuk punggung ke? Ha3. Aq ada ngkt satu yg proextnder esk smpai. 6t aq bg tau cmne ssuai ke tak.
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
tk tau lah tt....nk bt ape pnjng2. Buat msuk punggung ke? Ha3. Aq ada ngkt satu yg proextnder esk smpai. 6t aq bg tau cmne ssuai ke tak.

alaaa, ko pun angkat jugak menalah benda ni..ko pun nak kasi panjang gak, aku pun mau panjang + besar gak..:)):)):))
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
andro penis ni

dapat ni

# Andropenis Gold Extender: 1 unit
# Androcomfort Band: 2 unit
# Androtop for Androcomfort band: 2 unit
# Androsilicone: 2 unit
# Androtop for Androsilicone: 2 unit
# Androring: 2 unit
# Androshaft: 24K Gold
# Instruction Booklet in 12 language: 1 unit
# Instruction CD in 27 language for computer use: 1 unit
# Quick Guide: 1 unit
# Wooden Case: 1 unit
# White box for discreet shipping: 1 unit
# Guarantee Sheet: 1 unit

proextender

CD dan buku aje :eek:

kalau nak pm aku
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register