Alammistik98

CG Sponsors




Sponsored Post

mtjeneym

Fun Poster
Joined
Jul 12, 2008
Messages
997
Reaction score
2
Points
15
Aku baca separuh jalan dah mula rasa ...........

Mak burung helang tu cerita pengalaman dia kat sapa ye... detail tu dari terbang buat sarang
sampai bahagai tengok anak menetas. tak nakal lahhhh
hahahahahaha.... logik-logik....
Ditutup pula dengan kata2 wallhualam......:eek::eek::eek::eek:
 
Joined
Apr 17, 2008
Messages
719
Reaction score
15
Points
15
aku terbace pasal "Geliga Lipan". tatau plak aku lipan pun ade air liur... dah tu banyak plak tu air liur dia sampai leh jadi keras tu.
 

adam78

Freshie
Joined
Dec 21, 2008
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Hamba terima jer kritikan,hambalah pemilik web ni,hamba ucap tahniah buat yg dah melawat web ini.Hamba nak ucap terima kasih buat peminat alammistik ,harap anda semua terus menyokong web ini.
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Oh Tuan Tanah nak promote Web...
 

boy78

Freshie
Joined
Nov 28, 2009
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
eeem dah tgk website tu,ok jer byk maklumat,tapi tak tau betul ke tak???
 

hanz

Active+ Member
Joined
Sep 5, 2008
Messages
3,075
Reaction score
2
Points
25
promote website sendiri ker??
 
Sponsored Post

Similar threads

Top
Log in Register