alamat atau tempat perubatan tradisional yang anda tau...

CG Sponsors




Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,049
Reaction score
5
Points
65
askum pada warga cg....tujuan aku buka thread ni sebenarnya untuk membantu insan2 yang memerlukan bantuan seperti aku sekarang ni....(tak tau tempat)ayah aku di buat orang....dengar citer dia kena SANTAU... tiap2 hari ada jer ulat mayat kat kereta ayah aku....satu hari tu sampai ayah aku dapat tangkap ulat kat leher dia.... aku rasa ulat tu nak masuk dalam badan ayah aku untuk beranak pinak....ada orang kata yang buat dia 3 orang... 3 tiga orang asli....aku kesian sangat kat ayah aku... malam dia tak leh tido sebab gatal2 kat badan.... baru2 ni dia g berubat... ustad tu datang umah aku buat ubat.... dia buat menurun untuk tengok sapa yang hantar.... aku dah tau sapa... tapi macam tak percaya....mana tau kot2 ustad temberang...entahlah.... baru 3 hari ayah aku berubat... ulat tu still ada lagi kat kereta dia...
hope jika sesiapa yang tau tempat2 berubat atau apa yang boleh ubatkan penyakit santau ni kongsikanlah....:(:(:(:(:(:(:(
 
Sponsored Post

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Tuan tanah kt area mner tuh?
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
pm sconsult....jumpa harun din
 
Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,049
Reaction score
5
Points
65
kesian sangat ayah aku.... sampai kat tempat tapak projek dia pun orang buat....bawak masuk tanah... tanah mendap....masuk tanah sentiasa tak cukup2...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Try mandi ngan air yasin atau air manzil...
 
Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,049
Reaction score
5
Points
65
bleh tak kalau aku sbg anak dia je yang pergi...
ayah aku ni jenis tak percaya benda2 alah ni...
aku tak tau nak buat cam ner....
orang kata agar bunga raya putih rebus n minum...
aku ingat nak letak dalam juice dia pagi2
 
Sponsored Post
Top
Log in Register