Alahaiii Isteriku

CG Sponsors




Mail Aziz

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2012
Messages
2,689
Reaction score
1,121
Points
101
Isteri ni,bila dah dekat dengan due date,jalan sikit pun termengah-mengah,berdiri lama pun dh semput,tidur pun tak selesa...TAPI KAN...

- Makanan untuk anak-anak dan suami tetap disediakan,walaupun kaki terketar-ketar menahan lenguh
- Pinggan mangkuk tetap dibasuh waluapun perut dah melekat di sinki
- Kain baju tetap dibasuh,dijemur,dan tersusun rapi walaupun termengah dan terhencot-hencot nak jalan.
- Rumah tetap dikemas walaupun geraknya perlahan dan tersekat-sekat.
- Persiapan anak-anak sekolah tetap diuruskan walaupun penat dan tak berdaya

Dan...memang YA...Isteri anda seorang yang kuat,kalau tidak,masakan dia boleh bertarung nyawa melawan kesakitan melahirkan zuriatmu...

TAPI...pastinya isteri anda akan tersenyum lebar.. BILA dia lihat

- Makanan telah siap terhidang untuk suami dan anak-anak
- Pingan mangkuk siap dibasuh tanpa disuruh
- Kain baju tersusun rapi sedia dipakai oleh keluarga
- Rumah siap berkemas & bersih
- Perihal anak-anak ditanggung beres
- Dan yg paling menyentuh perasaan bila suami mengucapkan terima kasih &menawarkan khidmat untuk mengurut isteri ^_^

AT LEAST...walaupun anda tidak merasai beban yang dipikul, tetapi cukuplah dengan menghargai pengorbanan si isteri melalui sokongan moral mahupun emosi.. SEBAB...anda juga yang bertanggungjawab menjadikannya begitu,kan? =)

HARGAI DAN SAYANGILAH ISTERI ANDA KERANA PENGORBANAN YANG TIADA BATASAN ^_^
 
Sponsored Post

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
Terbaik.. in shaa Allah sy akan jga istri sy bila sy dh nikah nt.
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,113
Reaction score
242
Points
83
Isteri ni,bila dah dekat dengan due date,jalan sikit pun termengah-mengah,berdiri lama pun dh semput,tidur pun tak selesa...TAPI KAN...

- Makanan untuk anak-anak dan suami tetap disediakan,walaupun kaki terketar-ketar menahan lenguh
- Pinggan mangkuk tetap dibasuh waluapun perut dah melekat di sinki
- Kain baju tetap dibasuh,dijemur,dan tersusun rapi walaupun termengah dan terhencot-hencot nak jalan.
- Rumah tetap dikemas walaupun geraknya perlahan dan tersekat-sekat.
- Persiapan anak-anak sekolah tetap diuruskan walaupun penat dan tak berdaya

Dan...memang YA...Isteri anda seorang yang kuat,kalau tidak,masakan dia boleh bertarung nyawa melawan kesakitan melahirkan zuriatmu...

TAPI...pastinya isteri anda akan tersenyum lebar.. BILA dia lihat

- Makanan telah siap terhidang untuk suami dan anak-anak
- Pingan mangkuk siap dibasuh tanpa disuruh
- Kain baju tersusun rapi sedia dipakai oleh keluarga
- Rumah siap berkemas & bersih
- Perihal anak-anak ditanggung beres
- Dan yg paling menyentuh perasaan bila suami mengucapkan terima kasih &menawarkan khidmat untuk mengurut isteri ^_^

AT LEAST...walaupun anda tidak merasai beban yang dipikul, tetapi cukuplah dengan menghargai pengorbanan si isteri melalui sokongan moral mahupun emosi.. SEBAB...anda juga yang bertanggungjawab menjadikannya begitu,kan? =)

HARGAI DAN SAYANGILAH ISTERI ANDA KERANA PENGORBANAN YANG TIADA BATASAN ^_^
tepat sekali....wife aku pun camtu....dia lbh strong masa trimester akhir kehamilan....mmg anugerah hebat dari Allah kpd kaum hawa...
 

ziza888

Active Member
Joined
Nov 1, 2011
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
25
Isteri ni,bila dah dekat dengan due date,jalan sikit pun termengah-mengah,berdiri lama pun dh semput,tidur pun tak selesa...TAPI KAN...

- Makanan untuk anak-anak dan suami tetap disediakan,walaupun kaki terketar-ketar menahan lenguh
- Pinggan mangkuk tetap dibasuh waluapun perut dah melekat di sinki
- Kain baju tetap dibasuh,dijemur,dan tersusun rapi walaupun termengah dan terhencot-hencot nak jalan.
- Rumah tetap dikemas walaupun geraknya perlahan dan tersekat-sekat.
- Persiapan anak-anak sekolah tetap diuruskan walaupun penat dan tak berdaya

Dan...memang YA...Isteri anda seorang yang kuat,kalau tidak,masakan dia boleh bertarung nyawa melawan kesakitan melahirkan zuriatmu...

TAPI...pastinya isteri anda akan tersenyum lebar.. BILA dia lihat

- Makanan telah siap terhidang untuk suami dan anak-anak
- Pingan mangkuk siap dibasuh tanpa disuruh
- Kain baju tersusun rapi sedia dipakai oleh keluarga
- Rumah siap berkemas & bersih
- Perihal anak-anak ditanggung beres
- Dan yg paling menyentuh perasaan bila suami mengucapkan terima kasih &menawarkan khidmat untuk mengurut isteri ^_^

AT LEAST...walaupun anda tidak merasai beban yang dipikul, tetapi cukuplah dengan menghargai pengorbanan si isteri melalui sokongan moral mahupun emosi.. SEBAB...anda juga yang bertanggungjawab menjadikannya begitu,kan? =)

HARGAI DAN SAYANGILAH ISTERI ANDA KERANA PENGORBANAN YANG TIADA BATASAN ^_^
Dunia kini lebih ramai wanita kerja bantu suami..pastu balik wt kerja rumah lg, anak lg...sayangi isteri anda...
 

ratusemut

Junior Member
Joined
Dec 30, 2012
Messages
57
Reaction score
0
Points
6
btol2...
sayangilah isteri anda...
erm...hrmmmm
herherher....
 

semelekete

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2013
Messages
112
Reaction score
0
Points
10
sapa x sayang bini ooiii:D walaupon aku lom kahwin :))
 

mawarberduri

Fun Poster
Joined
Oct 2, 2012
Messages
307
Reaction score
0
Points
10
bagos mail teruskan thread begini.
jgn campurkan yg putih dgn hitam.
nnt dah tua penat nak delete thread. :)

cya.
 

jimbajimbi

Active Member
Joined
Jul 23, 2012
Messages
1,810
Reaction score
141
Points
33
luv dis thread en.mail....

hargailah isteri...:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register