Al Wahida Marketing Sdn Bhd (337100-K) (AJL93745)- hpa.com.my

Recommended Brokers


pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
6,942
Reaction score
320
Points
81
Masih wujud lagi ke syarikat HPA ni...

You last visited: 13-09-2015 at 02:40 PM

sejak begitu lama susah nak cari productnya... masih wujud lagi ke group HPA ni?
Masih wujud bro.
Kat area aku, kedai koop dia masih dibuka seperti biasa.
Cuma untuk tujuan publisiti, aku rasa diorang dah tak ada peruntukan.
Tak boleh dah nak buat iklan mai secawan macam zaman kegemilangan dia dulu.
 
Sponsored Post

aquawave1

Active Member
Joined
Jan 3, 2008
Messages
2,054
Reaction score
10
Points
25
Masih wujud bro.
Kat area aku, kedai koop dia masih dibuka seperti biasa.
Cuma untuk tujuan publisiti, aku rasa diorang dah tak ada peruntukan.
Tak boleh dah nak buat iklan mai secawan macam zaman kegemilangan dia dulu.
Macamana nak dptkan product HPA ni... ada cara tak secara online?
 

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,577
Reaction score
88
Points
125
InshaAllah dpt up lagi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register