BTC USD 60,470.7 Gold USD 1,792.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

akuVPN - anda bebas melayari website tanpa sekatan di pejabat/universiti !!

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,593
Reaction score
60
Points
120
Salam,

akuvpn.jpg



Fungsi akuVPN :

1) Bypass ISP throttling (eg: Bittorent)

2) Bypass website yang di block di office/tmnet

3) Inskripsi Blowfish untuk keselamatan data pengguna (tak perlu risau kalau guna public wifi di mamak atau mana2)

4) Menjaga privasi IP pengguna (IP sebenar anda akan disembunyikan)

6) Dapat mengakses website yang menyekat pengguna Malaysia melayari website di USA

7) Kami menggunakan inkripsi Blowfish yang terbukti laju dalam meningkripsi data

Privacy & Policy
Kami tidak menyimpan sebarang maklumat aktiviti anda di dalam server kami.



Lokasi Server di Clifton NJ, USA


PRICE RM10/month

Payment
CIMB
Maybank2u



Free 1 day test.. *limited to 5 user/day


Cara menggunakan akuVPN:

1) Download OpenVPN client di sini
http://swupdate.openvpn.net/downloads/openvpn-client.msi

2) Dapatkan file certificate dan akaun percubaan di YM: akukurt1 atau PM saya


3) Setting VPN seperti video ini:

http://www.youtube.com/watch?v=83Wzln1DCuA

Senarai user yang mencuba:

Expired 14/12/2010 11PM

kudalu
osh


Expired 15/12/2010 1PM

amir-ashraf



.
 
Last edited:
Sponsored Post

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,593
Reaction score
60
Points
120
ok sape lagi nak try VPN? jom bypass website yang block kat office/kolej.. ahaha
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
aku nak try sehari ja............mai mai mai pm patek..serius........

24 jam jerk...banyak webside streamyx kena block ni wakakkkkaa
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,593
Reaction score
60
Points
120
sape nak try.. download client yg den bg link...
pastu buzz ym eden utk dapatkan file certificate + akaun k...

YM: akukurt1


ekekeke.. jgn tengok maria udah abam astrowan n zerobirus ni.. hak hak hak
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,593
Reaction score
60
Points
120
satu lagi kegunaan VPN ni kalau lepak2 kedai mamak or open public wifi.. boleh guna VPN utk keselamatan.. semua data akan di ikripsi ke 128bit.. so, hacker tak boleh nak intercept data/packet2... hehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register