akuarium ikan berbentuk kon terbesar di dunia!!

CG Sponsors




Sponsored Post

Ronin

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2009
Messages
855
Reaction score
0
Points
10
perghhh...

indahnya view kat situ...

bapak besar aquarium tu
 

strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,715
Points
191
:)):)):))

sory TT...den mmg trgelak lepas baca komen abam ipsian ni :)paid
Kehhkehkeh..it ok..no hal..dah berita tu tulis world biggest cone aquarium..:)):))
 

strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,715
Points
191
ni silinder la.. bukan kon... hahahhahahaa
Hehehhehehhhe cer try searh aquadream aquarium tu bentuk kon ke bentul silinder..kalis gempa bumi lagi tu akuarium ni..:D:D
 

mr.dede

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
11,377
Reaction score
201
Points
123
kat malaysia bila nak buat cmni ek...best sikit lepak buley usya ikan...ni asek usya awek je..bosan gak sekali skala
 

rustam

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2010
Messages
10,794
Reaction score
55
Points
125
Hehehhehehhhe cer try searh aquadream aquarium tu bentuk kon ke bentul silinder..kalis gempa bumi lagi tu akuarium ni..:D:D
Apa2 pun semua tt punya thread mmg lain dr yg lain :D
 

puterakota

Super Active Member
Joined
Mar 2, 2011
Messages
5,365
Reaction score
46
Points
70
cantik..tertarik..mmg da bomb akuarium ni.lebih cantik drpd yg kat aquaria
 
Sponsored Post
Top
Log in Register