BTC USD 48,054.8 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aku Tension - Kereta Kena Langgar Lari

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Salam..
Aku bukak thread nie sekadar nak melepaskan perasaan bengang....

Semalam, kereta aku kena langgar lari kat kawasan meletak kenderaan, kemik dari pintu sebelah driver sampai ke bonet depan...lagi malang pintu sebelah driver x dapat dibuka, nak masuk kereta kena melalui pintu sebelah penumpang..

Ada saksi yang melihat, sebuah kereta kancil membuat pusingan agak laju kat kawasan tu, terus hentam kereta aku...kancil tu pun kemik teruk jugak..siap ada serpihan dari kancil tu kat bawah kereta aku...lepas dia hentam kereta aku, dia terus jaaa blah....:mad:

Bengang betul aku....... ~X(~X(~X(

Habis duit dividen ASB buat repair kereta pulak ~X(~X(
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Salam..
Aku bukak thread nie sekadar nak melepaskan perasaan bengang....

Semalam, kereta aku kena langgar lari kat kawasan meletak kenderaan, kemik dari pintu sebelah driver sampai ke bonet depan...lagi malang pintu sebelah driver x dapat dibuka, nak masuk kereta kena melalui pintu sebelah penumpang..

Ada saksi yang melihat, sebuah kereta kancil membuat pusingan agak laju kat kawasan tu, terus hentam kereta aku...kancil tu pun kemik teruk jugak..siap ada serpihan dari kancil tu kat bawah kereta aku...lepas dia hentam kereta aku, dia terus jaaa blah....:mad:

Bengang betul aku....... ~X(~X(~X(

Habis duit dividen ASB buat repair kereta pulak ~X(~X(

Adoi...awat tak buat repot..boleh claim insuran..
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Memang geram x terkata... :mad:
Sbb keta yg kita jaga hari² cuci baik² pastu kutu lain sapu... :((

Apa pun sabar ler tuan tanah, aku pun pernah kena cam kao kena..
aku faham perasaan kao tu.. Apa pun klau leh kita elak kita cuba ler elakan, tapi klau dah terkena gak itu semua sudah ketentuan ilahi.. :(
 

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
614
Points
111
biase la tu..aku pun pernah kena....
 

shahrul_hla

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
2,221
Reaction score
1
Points
25
memang bengang bro...aku dulu keta baru kuar kedai 3 bulan, tup tup bangun pagi esok nak p keja baik punya calar n kemek kat pintu sebelah driver...nie lah penyakit duk umah apartment or flat...skarang dah pindah selamat skit umah duk dalam porch keta...so, to tuan tanah bawa bersabar...ok gak dia bagi kete rosak waktu berduit. kalo time tengah pokai?????
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
memang bengang bro...aku dulu keta baru kuar kedai 3 bulan, tup tup bangun pagi esok nak p keja baik punya calar n kemek kat pintu sebelah driver...nie lah penyakit duk umah apartment or flat...skarang dah pindah selamat skit umah duk dalam porch keta...so, to tuan tanah bawa bersabar...ok gak dia bagi kete rosak waktu berduit. kalo time tengah pokai?????

Waktu berduit mende bro...
Duit tu budget nak beli barang2 rumah..i baru pindah masuk rumah baru last week ...

Aku ingat just nak ketuk kat pintu driver bagi boleh buka pintu dulu..lain-lain tempat yang kemik aku biarkan je dulu....tgh hangin satu badan ni
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
kesian...

kalo nampak orang dia,mau jadi ikan kering ko kerjakan..

hahahah
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,626
Reaction score
265
Points
131
first aku baca tajuk ni ingatkan kereta kena langgar lori..
langgar lari rupenye
 

azmimazda

Super Active Member
Joined
Jan 30, 2007
Messages
6,317
Reaction score
1
Points
65
mmg hantu betul la tuan punya kete kancil tu.. aku dulu penah kena dgn kete kia spectra warna hitam terus memcut lari... kuang hajar sampai skrg aku anti dgn kia spectra warna hitam...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register