Aku percaya Manusia Kuno Zaman Batu sebenarnya tak wujud...Korang???

CG Sponsors




miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,486
Reaction score
355
Points
86
salam,

selama ni kita belajar sejarah ttg org zaman batu wujud, dan perah otak kita jwb exam sejarah dgn fakta2 ni.

percaya tak korang manusia berpuluh ribu tahun dahulu hidup sama seperti kita skrg, tetapi segala bukti2 kewujudan mereka hilang reput mengikut peradaran zaman.

tak mustahil org zaman dahulu dah guna elektrik atau mobile phone sama cam kita.

bukalah minda, bukalah hati,

kajilah al-Quran,satu2nya pedoman dlm hidup kita yg terang2 ckp tentang nabi Adam manusia pertama di bumi telah diajar sedikit sebanyak ilmu di syurga utk dia survive di dunia,

bukan dtg dgn minda manusia asal dari beruk seperti yg dicanangkan Darwin jahannam tu.



ni video link fesbuknya:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=167394563289215

ni pdf penerangannya:

http://www.scribd.com/doc/28550834/Zaman-Batu-satu-Pembohongan-Sejarah-Harun-Yahya

korang nak percaya atau tidak, terpulanglah pada akal masing2.:)cgrock
 
Sponsored Post

Photofast

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2010
Messages
4,646
Reaction score
31
Points
30
tak caya

aku caya kalu dah keluar dekat tb1 ja
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
dh ade thread camni kat CG..
cube selak2..
 

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,486
Reaction score
355
Points
86
thread ni bukan nak bincang pasal teori darwin ye, yang aku xpuas hati org ckp semua menda canggih manggis ni sebenarnya baru dicipta padahal dah ada org lain cipta berpuluh ribuan tahun dahulu. percayalah, manusia dahulu x sedangkal manusia purba, tapi maju mcm kita sekarang.

cuma teori org putih yg direka2 menyebabkan kita takleh fikir lebiih dari apa yang mereka ni sediakan padahal hakikat tak sebegitu.

ermm...boleh ubah fakta sejarah ttg zaman batu dlm buku teks sejarah tak?
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
thread ni bukan nak bincang pasal teori darwin ye, yang aku xpuas hati org ckp semua menda canggih manggis ni sebenarnya baru dicipta padahal dah ada org lain cipta berpuluh ribuan tahun dahulu. percayalah, manusia dahulu x sedangkal manusia purba, tapi maju mcm kita sekarang.

cuma teori org putih yg direka2 menyebabkan kita takleh fikir lebiih dari apa yang mereka ni sediakan padahal hakikat tak sebegitu.

ermm...boleh ubah fakta sejarah ttg zaman batu dlm buku teks sejarah tak?
susah bro nak ubah fakta sejarah..
sbb bnda nie dh lame bertapak dlm minda kita..
cume skrg bru di buat pendedahan ttg darwin penipu nie..
 

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,912
Reaction score
60
Points
30
Entahla... Aku belum lahir lagi masa zaman batu tu. Tengok la, kalau aku rajin nanti aku tanya emak aku. Mana tau, kot2 dia dah lahir masa zaman tu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register