BTC USD 65,802.4 Gold USD 1,785.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aku Nak Ushar Awek Ni Tapi Aku Malu Beb... Napa Eh? Tolong Aku...

Status
Not open for further replies.

hafyz1984

Active+ Member
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
Salam,

Aku nak ushar awek ni... Dulu aku satu tempat kerja dengan dia...

Then aku dah quit..

Tapi entah kenapa aku tak boleh lupa dia laa...

Nama dia Rina, umur ngan aku pun sebaya... Tapi yang pelik tentang perempuan sorang ni ialah, dia, masih belum berkahwin dan belum ada bf setahu aku...

That's y aku nak ushar diaa...

Tapi, masa kitorang kerja sama2, aku boleh nampak dia tak sukakan aku...

Then, skarang ni aku ushar dia by facebook...

Aku tengah chat dengan dia kat fb ni...

Sayangnya tak ada idea laa nak buat topik apa...

Sayangnya kalau terlepas perempuan sorang ni, aku suka tengok muka dia, manis jerr...

Dan kitorang chat ni dia tak tahu dia tengah chat dengan "aku"... Dia fikir aku orang lain...
 
Sponsored Post

Hitman™

Legendary Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
163
Points
128
wah...biler kau ckp dye pikir org len tue yg buat aku penin sket..

nk xnk kne lar gk bgtahu..yg kau adalah kau.
 

prince_darken

Active+ Member
Joined
Jan 5, 2010
Messages
2,749
Reaction score
6
Points
25
hehehe first skali be a gentleman...kenalkan diri ko yg sbnar...dari situ bleh tgk respon dia cmna...
 

hafyz1984

Active+ Member
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
Habis kalau lepas aku kenalkan diri aku, dia taknak layan aku lagi dahh, macam mana?

Aku suka dia beb... Muka cantik, orang pun baik... Tapi dia tak suka aku...
 

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
cari awek yng minat kat kita....:D :D
 

maharajakecil

Fun Poster
Joined
Aug 27, 2012
Messages
280
Reaction score
0
Points
10
ko xde no phone dia?
slalu la text, whatsapp
take care kat dia
tp jangan lebih2 lak
kang ade yang menyampah
paling penting
just be yourself....
 

iswaraburuk

Legendary Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
10,539
Reaction score
73
Points
120
aku nk tanya...knp dia tak suka kt ko?
 

hafyz1984

Active+ Member
Joined
May 26, 2011
Messages
4,790
Reaction score
696
Points
76
Delete post
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register