BTC USD 19,214.2 Gold USD 1,663.98
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aku nak kongsi pengalaman aku guna EA Steinitz HAS MTF Hedge

handymanny

Banned
Messages
1,791
Joined
Jun 15, 2007
Messages
1,791
Reaction score
3
Points
25
Steinitz EA ( Paling Hangat di FOREX-TSD )

Aku dah test 2 bulan EA ni...so far memang mantap...memandangkan sini takleh nak post html file...so sape yg minat nak beli aku leh bagi 2 bulan forward test statement...

sape minat nak beli boleh kunjung laman web

http://www.Forexrobottrader.com

Affiliate #A101116

View EA Performance here
 
Last edited:
Sponsored Post

eDeLFX

Fun Poster
Messages
538
Joined
Sep 22, 2007
Messages
538
Reaction score
0
Points
10
Dekat F-tsd thread pasal EA ni dah berjela-jela... :)
 
Last edited:

sokmo501

Fun Poster
Messages
547
Joined
Mar 9, 2007
Messages
547
Reaction score
0
Points
10
sape2 nak cuba ea ni blh le..aku punya setakat ni ok je
 

handymanny

Banned
Messages
1,791
Joined
Jun 15, 2007
Messages
1,791
Reaction score
3
Points
25
EA demo memang leh share2...kalau nak main real..usd99 per license...
 

handymanny

Banned
Messages
1,791
Joined
Jun 15, 2007
Messages
1,791
Reaction score
3
Points
25
1 akaun 1 license...kalau nak buat pool fund boleh ler...
 

sokmo501

Fun Poster
Messages
547
Joined
Mar 9, 2007
Messages
547
Reaction score
0
Points
10
sape2 nak cuba ea ni blh le..aku punya setakat ni ok je
 

akyanaza

Active Member
Messages
1,496
Joined
May 2, 2007
Messages
1,496
Reaction score
31
Points
30
edi ko da cube kat real dah ke EA ni.....?
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
0.97960
USD / JPY
144.954
GBP / USD
1.11868
USD / CHF
0.98623
USD / CAD
1.37659
EUR / JPY
141.997
AUD / USD
0.64300

CG Sponsors




Top
Log in Register