To Sell Aku nak jual set soduku rm 4 jer..

CG Sponsors




speciosa

Fun Poster
Joined
Jul 5, 2008
Messages
682
Reaction score
3
Points
20
Aku nak jual set soduku pada sesiapa yang berminat. Harga cuma Rm4 sahaja.

Ada 8 pages semuanya. Satu page ada 6 set so total korang leh main ialah 48 set. Jawapan pun ada disediakan.

Ada 4 level easy, medium, hard dan evil. Format pdf.

Kalau sesiapa nak cuba just bank in ke akaun mbb or cimb aku kemudian sms jer detail termasuk email. Lepas tu aku email set ni ke email alamat



102064061465-mbb

08100064675524-cimb

(MOHD RIZAL BIN MIHAT)
0194715390​


 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register