Aku nak jadi sleeping partner !!

CG Sponsors




Sponsored Post

dare666

Active Member
Joined
May 12, 2010
Messages
2,317
Reaction score
17
Points
25
200 boleh jer....kalau aku wat sendiri bleh dpt 40-60% dalam sebulan...

tp klu org nak letak modal aku kata boleh bg dlm 20% dlm sebulan la hahaha...
 

Poziabb

Active+ Member
Joined
Aug 1, 2009
Messages
4,540
Reaction score
33
Points
40
dah dewasa agaknya tt.. ank brp dh tt? ��
 

lizzqute

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
9,786
Reaction score
58
Points
70
TT belanja aku beli Tong kedap 50kg.... kalau rm200 tu boleh dapat 6 tong....

Aku boleh pakai buat jual rumput Silaj untuk makanan lembu...

1 tong jualan aku bagi share 20en...
 

Mr_Q30

Active Member
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Feb 1, 2011
Messages
2,354
Reaction score
10
Points
25
TT dh ade master dh kot.. duit pon kepuk2 dah tu.. mesti senyum panjang kalau dia baca balik thread ni..
 

MrLan

Junior Member
Joined
Nov 3, 2020
Messages
57
Reaction score
4
Points
11
Assalamualaikum..tajuk thread mcm pelik je kan?haha..aku bukan nak jadi rakan tidur tau..jangan plak salah anggap..aku cuma nak jadi rakan konsi berniaga..tapi disebabkan aku ni student.aku cuma nak jadi sleeping partner je la..dalam erti kata lain..aku nak jd pelabur..hehe...so kepada sesiapa yang nak buat apa2 perniagaan yang mudah2..aku nak join gak..modal aku nak bg mula2 dalam rm200 je dulu kalau boleh....nanti2 bila aku dah maju..aku akan up lagi la......klu ade.pm me or reply here..
ler..ingatkan 200k, rupanya rm200. Ok la tu bro, mula kecik2 dulu.
 

MrLan

Junior Member
Joined
Nov 3, 2020
Messages
57
Reaction score
4
Points
11
TT belanja aku beli Tong kedap 50kg.... kalau rm200 tu boleh dapat 6 tong....

Aku boleh pakai buat jual rumput Silaj untuk makanan lembu...

1 tong jualan aku bagi share 20en...
idea boik tu bro..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register