BTC USD 19,951.3 Gold USD 1,710.76
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aku nak jadi sleeping partner !!

Sponsored Post

alberq

Legendary Member
gem
Messages
11,740
Joined
Apr 7, 2009
Messages
11,740
Reaction score
37
Points
120
meh sini saya bantu...PM me please :)
 

sanz

Super Active Member
Messages
5,913
Joined
Jul 30, 2008
Messages
5,913
Reaction score
486
Points
81
200 tu jual gula2 je bro. tu pun tahap orang yang memang dalam poket dia ade 1 sen je kot.
 

kfadlimestor

Active Member
Messages
1,302
Joined
Jul 29, 2010
Messages
1,302
Reaction score
51
Points
35
BUMP for TT...xbaik gelakkan org..ALLAH xsuke hambanya yg riak,takabbur,Ujub,sombong+etc...:(
 

Poziabb

Active+ Member
Messages
4,544
Joined
Aug 1, 2009
Messages
4,544
Reaction score
34
Points
40
slm TT...

baru view profile TT satni

mmg aktif gak la TT ni kat Cg ya

cadangan aku:

dengan RM200 tu, xyh la 'rakan tido'

meniaga sendiri: paling hot produk

~jual topup~ macam aku. :D

ps: relevan lg ke thread ni? klu x relevan, baik CLOSED. :eek:
 

k_a_a

Fun Poster
Messages
374
Joined
Oct 19, 2012
Messages
374
Reaction score
18
Points
15
Labur dalam ASB je la bos. RM200 nak bisnes apa? :))
Eh.. banyak boleh buat tu .. :)

Join amway meh.. cuma RM70 je setahun.. kalau tak puas hati ke biz tak jalan ke, boleh terminate dan dpt balik wang keahlian tahun tu.. mau ka? mau pm saya la.. Dengan RM70 je anda boleh jual mcm2.. dari barangan penjagaan kesihatan, alatan memasak (pressure cooker, kitchen aid mixer, dll), hingga ke minyak hitam kereta pun ada.. cuma bermodalkan RM70 je.. so, banyak balance tu dr RM200 tu , ada RM130 lagi tu gi sedekah kat masjid ke anak2 yatim..

RM 200 .. cukup kalau nak mula berniaga nasi lemak.. atau lain2 makanan.. nak jual roti pun cukup (roti buatan sendiri)..
 

H-S

Active+ Member
Messages
4,143
Joined
May 16, 2010
Messages
4,143
Reaction score
79
Points
30
rm200 je :eek::eek::eek::eek: get a real life bro

kalau doktor byk la sleeping patner... sebab nk bukak farmasi kne ade sign doktor... jual sign je bulan2 dpt riban2
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register