aku nak jadi ejen wimax pls help

CG Sponsors




ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
sape tau nak jadi agen wimax and berape rate die pls share together aku nak bayar study fees ishq!!
 
Sponsored Post

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
40
normalnya kena email kat company p1. pastu dia org akan setkan appointment.
kalo FREE dia org akan suruh dtg KL.
 

ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
oo aku memang duk kl pun..email kat com die ok2 tq
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
40
mcm aku dah dapat email utk jumpa hari isnin nie... kalo ko nak aku forwardkan email nie kat ko je...
aku busy lak time tu kena keje hujung tahun kan.
bagi email ko atau PM kat aku.
 

ibnuqadir

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2008
Messages
2,561
Reaction score
23
Points
30
ade brt baru nak jadi agen kene ade company r and deposit 1k mampus aku...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register