Aku nak cari perempuan yang tak tahu apa itu internet

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

jiwangkarat

Fun Poster
Joined
Aug 24, 2012
Messages
771
Reaction score
69
Points
0
Salam semua..

Pelik, terkejut baca tajuk thread?

Tajuk tu betul dan ditulis ketika aku masih waras lagi.

Ok aku nak tanya engkorang ni, agak-agak wujud lagi tak wanita melayu yang tak tahu ape itu internet atau tak pernah menggunakannya langsung?

Aku nak tahu kalau perempuan jenis ini masih wujud, elok dijadikan calon isteri.

Bukan apa pengaruh internet sekarang ni teruk sangat, belek-belek video di youtube jumpa video tak senonoh, kalau di facebook kang gambar bukan-bukan banyak kuar. Belum lagi isu ngorat mengorat, fitnah menfitnah di blog-blog. Arghh banyak la malas nak cerita.

Bagi aku zaman sekarang ni kesan penggunaan internet ni banyak yang buruk daripada yang baik.

Aku sendiri pengguna tegar internet tapi nak cari perempuan yang tak pernah guna internet? Peduli apa aku! Haha

Update :

Dari apa yang aku baca ramai yang offer makcik2, nenek, orang asli dan sebagainya. Tapi takpe, ini forum kita sembang2 relaks sudah...Ok macamni, thread ni dibuka sebab perkara yang dinyatakan di atas pernah berlaku. Bukan semua wanita tapi kebanyakkan wanita ni memang tak boleh kawal diri bila tahu guna internet.

Aku cakap berdasarkan pengalaman bukan main hentam je. Pernah terjadi kat aku, kawan-kawan aku. Melalui pemerhatian aku la, lelaki ni boleh lagi kawal diri bila menggunakan internet berbanding wanita. Engkorang tengok la sape yang banyak kali kena tipu dengan Awang Hitam?Perempuan kan?Kenapa?Tanya diri anda sendiri.

Aku tetap dengan pendapat aku yang keburukkan lebih dari kebaikkan penggunaan internet ni. Ada yang komen nanti perempuan akan culture shock. Bagi aku, aku sama sekali tak akan dedahkan dia dengan internet kalau dia isteri aku, kalau ingkar cakap aku. Aku cerai je.



insyaallah tt boleh jumpa pasal aku dah jumpa pasal wanita itu sekarang isteri aku...:">

isteri aku mula2 jumpa usah kata internet nak pegang mouse pun ketar2...:))

dah kawin pelan2 aku ajar guna internet tapi dia xsuka...

so aku sorang je la layan internet...

ade je bro..
member den kawin dengan pempuan yang buta komputer. lawa gak la.

orang kampung.
habis spm terus kawin.

ini kisah benar rakan aku sendiri..

bini dia, facebook pun x tau, takat dgr2 jer.. diorang kawin dah dekat 10tahun.. xde masalah.. paling kuat pun isu2 sikit2.. tp basicly satu isu, kejap je la settle.. bini dia pun berhubung ngan family all by call & sms..memang life macam biasa..

lepas tu semua sibuk suro bini dia berFB, bini dia pun duk rayu kat laki dia create acc fb.. memula member aku x kasi, last2 dia buat la jugak..

nak tau apa jadi?

1. bertengkar ke x puas hati je semua bini dia bubuh kat wall, lepas tu adik beradik abg kakak bini dia semua update.. sampai berperang. Tau je la perempuan, 1 je kisah baik 100 kisah luahan hati. Sampai benda remeh temeh pun saja2 bubuh kat wall

2. tu belum masuk sedara mara dia duk ajar dia stalk fb member aku.. menyamarlah, baca semua post la.. ada post makcik tempat kerja member aku ajak minum ramai2 pun jadi bergaduh cemburu punya pasal. semua friend member aku bini dia pun add skali. semua friends member aku yg nama perempuan atau gambar perempuan satu2 kena soal siasat siang malam.

3. tu belum cerita mak abg akak bini member aku duk mesej marah2.. padahal benda kecik jadi isu besar.

banyak lagi la.. aku kekadang naik kesian.. skrang tgh dlm proses penceraian.. manataknya.. dah la pening tempat kerja, balik rumah gaduh ngan bini pasal fb, yg terbaru dia terbaca ada 2-3 lelaki try usha bini dia..

byk keburukan dari kebaikan.. apa yg tt ingin tu ada releven.. sapa yg x sokong x nampak dpn mata bole la..


tajuk yang menarik TT.

aku beruntung kerana mendapat isteri yg tak tau nk guna internet.

walaupun rumah aku ada 1 PC,3 laptop,

Dia nk on komputer pun tak tau...

pernah aku offerkan utk buka akaun Facebook,

dia kata"tak payah lah bang, buat keje rumah lg bagus..." huhuhu...
 
Last edited:
Sponsored Post

sniperz11

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2012
Messages
544
Reaction score
13
Points
0
:):):)

Mungkin ada di kampung2 yang masih tiada akses internet...
Kampung girl...
 

aab kal

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2012
Messages
384
Reaction score
3
Points
0
ex tunang aku pengetahuan internet dia minima
nak pegang mouse pun takut

tapi sejak dah ada iphone 4... berubah terus
 

H-S

Active+ Member
Joined
May 16, 2010
Messages
4,141
Reaction score
75
Points
48
nenek aku.....

kt area pedalaman banyak je lagi...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register