Aku nak beli rapidshare nyer account

CG Sponsors




sukaforum

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2009
Messages
137
Reaction score
2
Points
15
Aku ni nak beli account rapidshare..sesapa ada jual tlg reply kat post ni..
tlg bagi details gak pasal account tu, HARGA, SIZE DOWNLOAD, PERIOD ACCOUNT tu dan lain lain lagi...
aku nak compare, mana yg murah aku nak beli
 
Sponsored Post

therion

Freshie
Joined
Feb 25, 2007
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
Rapid Points=6000
Expiration Date=Tue, 21. Apr 2009

RM50
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Nak tanya sikit.... Account RS ni kita tak boleh open dan register sendiri ker?
 

asrul07

Active+ Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
3,055
Reaction score
3
Points
25
bukan ker dah ada ker few penjual acc rapid share kat sini.rajin2 cari mesti jumpa nyer
 

rizalstudio

Active+ Member
Joined
Jan 8, 2009
Messages
2,663
Reaction score
690
Points
71
best ke rapid share? pakai free pun dpt.. kena slalu restart modem je ah.. hheheh
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,711
Reaction score
199
Points
43
meh klik kt signature aku tu.....
 

ERA_SIBER

Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
1,876
Reaction score
1
Points
25
Aku ni nak beli account rapidshare..sesapa ada jual tlg reply kat post ni..
tlg bagi details gak pasal account tu, HARGA, SIZE DOWNLOAD, PERIOD ACCOUNT tu dan lain lain lagi...
aku nak compare, mana yg murah aku nak beli
sya ade akaun rapidshare nak jual gak, murah2 je...
klik disini untuk tgk screen shoot akaun .



p/s bley murah lagi tu... kalau nak 120 pon leh...hehe
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register