BTC USD 19,342.9 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aku nak beli `bijih besi'....

dino

Super Active Member
Messages
7,610
Joined
May 9, 2007
Messages
7,610
Reaction score
0
Points
60
Mintak tlg kat member2 CG ni,kot2 tau ada info
psl kat mana aku nak dapatkan `bijih besi'...
Ada member aku nak beli,dia nak eksport.

URGENT ar,hari ni 3 kali dia tanya aku.....
 
Sponsored Post

ganurianz

Fun Poster
Messages
967
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
kat terengganu ada nama tempat "Bukit Besi"...daerah dungun...tapi skang dah gondol xde bijih besi lagi :D

PS: aku tlg bump thread ko ni :)cgrock
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
gemgemgem
Messages
109,190
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,043
Points
1,101
uish...best ko dino....bile la aku nak biz beso2 ni...biz taik besi jer mampu
 

awi2000

Fun Poster
Messages
511
Joined
Dec 22, 2006
Messages
511
Reaction score
1
Points
15
Mintak tlg kat member2 CG ni,kot2 tau ada info
psl kat mana aku nak dapatkan `bijih besi'...
Ada member aku nak beli,dia nak eksport.

URGENT ar,hari ni 3 kali dia tanya aku.....

salam bro...ader mber aku bagi satu biz tgh cari market...ni pun besi gak tapi taik besi...nama dia IRON OXIED ...dia ni kira serpihan besi dari raw material.....kata yer ni laku kat CHINA and INDIA klu mber kau ader market ni cantik ler...ader dalam 300 tan lebih sebulan stok...:D hubungi saya 0124150976:D
 

min_hidayat

Junior Member
Messages
86
Joined
Feb 18, 2008
Messages
86
Reaction score
0
Points
6
salam....
bro dino ngko nak bijih besi bape byk???...kalau minat aku ada tokey bijih besi.skang ni dia tgh eksport ke china.kalau minat sms aku di0136700725.
 

abahmu

Legendary Member
gem
Messages
17,952
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,952
Reaction score
126
Points
123
mmg usahawan yg berjaya la dino ni...tahniah la dino..harap2 bila modal dh banyak ceburila bidang properties plak kat kuantan tu..sedih la tgk kat kuantan developer semuanya cina blh katakan...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register