Aku nak belanja makan... di irc2u? (www.irc2u.com)

CG Sponsors




arifnikkeyell2000

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
aku nak belanja makan kat geng cg yg dok berdekatan.. yg jauh pun boleh datang...
sajer nak belanja... sajer nak kenal member2 cg...tapi secara berperingkat.. setiap tarikh di bawah hanya untuk 10 org,.. tarikh lain akan diberitahu kemudian..
jadi saper sudi, call atau pm aku...:):)

Sesi : 4(10 orang)
Restaurant/Tempat : Island Red Cafe, pandan indah (kl)
Menu : Western, seafood, masakan panas, coffe dan macam2 lagi
Tarikh : 31/1/2009 (sabtu)
Masa : 10pm

masuk sini



Alamat dan peta:
Pandan Indah 2
41G, Jalan Pandan Indah 4/6 B,
Pandan Indah,
55100 Kuala Lumpur.
Tel : 03-42974233





http://www.irc2u.com/
Duduk Makan Buat Duit.
Rangkaian Cafe Ini Akan Jadikan Anda Senang. RM81,OOO Sebulan!!!


"Bunyinya pelik sangat. Sukar untuk dipercayai. Mana mungkin hanya dengan duduk dan makan kita mampu menjana pendapatan! inikan pula sehingga puluhan ribu ringgit..." - itulah yang bermain dikepala saya pada pertama kali saya diperkenalkan kepada program ini. Dan saya pasti anda semua turut berfikiran sama seperti itu.
Rupa-rupanya memang benar seperti yang di terangkan. Setelah saya fahami & dalami konsep perniagaan ini, barulah saya sedar akan betapa besarnya potensi program IRC2U ini. Selepas itu saya tidak menoleh kebelakang lagi dan terus mempromosikan program ini.
Sekarang saya dah tau kenapa mereka panggil program ini 'DUDUK MAKAN DAPAT DUIT'

Sambutan Diluar Dugaan & Amat Luarbiasa!!!
Amat memeranjatkan program ini dengan mudah menarik perhatian ramai orang. Dalam jangkamasa yang cukup singkat restoran Island Red Cafe sentiasa dipenuhi oleh para ahli untuk mempromosikan program "Member Get Member" ini. Pada hemat saya amat kerugianlah sesiapa pun yang tidak menyertai program ini sekarang kerana ianya masih lagi diperingkat awal.

Anda teruskan membaca disini agar lebih faham tentang program yang dijalankan. Jangan segan untuk talipon saya untuk mendapatkan penjelasan yang lebih.

Jom Join saya sekarang. Jom Buat Duit Sambil Makan-Makan! Lumayan! Phone: O12-6490300.... E-mail: [email protected] atau masuk sini

Island Red Cafe (IRC) adalah satu rangkaian restoran (kafe) ala-ala Starbucks. Setiap kafe beroperasi secara franchais. IRC diasaskan pada tahun 2006.

Kini terdapat 15 kafe telah beroperasi diseluruh Malaysia. Bilangan ditambah menjadi 1OO buah menjelang akhir 2OO9.
IRC membawa konsep kafe santai dengan 'Specialty Drinks' pada harga berpatutan. Hiasan dalaman gaya ekslusif. Kemudahan Surau, WiFi, bilik seminar (VIP Room) dan beberapa biji komputer berinternet turut disediakan untuk kemudahan pelanggan.

Pada 25 November 2OO8, IRC telah melancarkan IRC2U.

IRC2U adalah satu program loyalti 'Member Get Member' yang pertama seumpamanya dijalankan oleh sebuah rangkaian restoran.

Didalam Program IRC2U, ahli yang aktif menaja ahli baru akan diberikan ganjaran yang amat lumayan.

1. Pelan Pemasaran Yang Mampu Disertai Oleh Sesiapapun...
Dengan modal sekecil RM33O anda boleh menjana pendapatan setinggi RM4O,5OO sebulan. Dengan modal awal RM4,95O pula anda mampu menjana pendatan setinggi RM81,OOO setiap bulan. Amat Lumayan...!!!Lihat Pelan Pemasaran Di Sini>>>

2. Ahli Tak Akan Rugi...!!!
Setiap keahlian akan mendapat kembali duit mereka dalam bentuk e-voucher yang boleh digunakan untuk makan2, minum2 di mana-mana cawangan IRC. Contohnya: Ahli 1 Star (RM33O) akan mendapat vaucher makan bernilai RM3OO. Jadi tak rugi bukan.. anggaplah org yg tak join tu kite belanja.. dapat pahala bukan? dimurahkan rezeki.... insyaallah..

3.Semua Orang Perlu Makan, Semua Orang Perlu Minum
Cuma setiap hari kita berkunjung ke restoran-restoran dan terus menguntungkan tuan kedai tanpa apa-apa faedah kepada kita. Sekarang IRC dengan bangganya memberikan anda pulangan berupa wang ringgit setiap kali memperkenalkan ahli baru. Bukankah itu lebih baik untuk anda...?

4.Amat Mudah Menaja Ahli Baru.
Setiap hari anda hanya perlu mengajak seorang dua rakan ke IRC. Jarang sekali rakan-rakan akan menolak jika anda ingin belanja minum & makan, betul tak? Bila mereka melihat kafe di depan mata, dekorasi yang bergaya, kemudahan yang selesa, menu yang lengkap dan kehadiran ahli IRC2U yang ramai termasuk juga dari kalangan ahli bangsa Cina pasti akan terus meyakinkan rakan-rakan untuk terus bersetuju menyertai program ini. Amat mudah...

5.Tak mungkin kafe secanggih ini akan lingkup sekelip mata...
Untuk sesuatu perniagaan terus maju ianya perlu ada sokongan padu dari pelanggan. Program "Member Get Member" ini secara lansung mewujudkan pelanggan tetap yang akan terus memeriahkan kafe IRC dan melonjakkan hasil jualannya. Adakah mungkin sebuah kafe yang maju akan lingkup sekelip mata...? Lihatlah McDonald's, KFC, Starbuck... Dan itulah visi IRC - untuk menjadi rangkaian kafe yang disegani di Malaysia dan global suatu hari nanti.

6.Sekarang 15, akan jadi 1OO
Tahun 2OO9 akan menyaksikan pertumbuhan paling pantas bagi IRC. IRC merancang untuk mewujudkan 1OO outlet kesemuanya.
Anda bayangkan betapa ramainya ahli yang boleh anda rekrut. Lebih ramai downline anda, lebih banyak income anda!!!

boh nama disini..
copy and paste jer...

19/1/2008
1. Eboss
2. Globaltent
3. Jameq
4. Badrush
5. Alonso
6. Fauzi
7. Armtrader
8.
9.
10.
 
Last edited:
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
19hb takde ker Bro?
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Bro, tak join ker kat Mattop 18th nanti?
 

pazliir

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2007
Messages
714
Reaction score
4
Points
25
aku nak belanja makan kat geng cg yg dok berdekatan.. yg jauh pun boleh datang...
sajer nak belanja... sajer nak kenal member2 cg...tapi secara berperingkat.. setiap tarikh di bawah hanya untuk
10 org,.. tarikh lain akan diberitahu kemudian..
jadi saper sudi, call atau pm aku...:):)

Sesi : 1(10 org)
Restaurant/Tempat : Island Red Cafe, pandan indah (kl)
Menu : Western, seafood, masakan panas
Tarikh : 15/1/2009
Masa : 10pm

Sesi : 2(10org)
Restaurant/Tempat : Island Red Cafe, pandan indah (kl)
Menu : Western, seafood, masakan panas
Tarikh : 16/1/2009
Masa : 10pm

Untuk sesi yg pertama dan kedua kita akan berjumpa di Petronas bersebelahan Fajar supermarket...
Semoga di murahkan rezeki tuan
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Bro, makan apa yang lewat sangat tu? 10pm
 
Sponsored Post
Top
Log in Register