BTC USD 38,554.5 Gold USD 1,810.99
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aku menang rm 15K dari Shell -- Bleh percaya ke ?

sexy-angel

Super Active Member
Joined
Feb 4, 2008
Messages
5,441
Reaction score
146
Points
83
yg ko pegi call tu buat apa...:)):))
nak suruh polis tangkap? kat mana indon tu?:)):))
byk lagi kerja polis nak buat seperti..ehem ehem...:)):))
 
Sponsored Post

BlackPepper

Active+ Member
Joined
Oct 26, 2009
Messages
4,906
Reaction score
50
Points
30
eden pn dpt meset ni.. tp hadiah dia rm19k je.. lg 1k dia makap kot...:D
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
den dpt rm20K. nO SIRI 4D257SR Grand Prize kata eh hehehe
 

tokayahmetal

Active Member
Joined
Dec 11, 2009
Messages
1,091
Reaction score
1
Points
25
aku dapat jugak sms mcm ni...aku reply kepala B#T#H ..terus sengapp.. tu makan diaaa..
 

lockon

Active Member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
2,457
Reaction score
2
Points
25
aku penah dapat SMS cmni dl..dr TM katanya..aku balas balik yang dia dapat cabutan bertuah..dapat Lamborghini..minta dia call aku balik
 

sparta

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2013
Messages
327
Reaction score
2
Points
15
member aku pernah dpt sms camni, pastu dia call
org tu kata dia nak no. account sebab nak transfer duit 15k, tapi member aku tak bagi...
 

gimau

Active+ Member
Joined
Oct 13, 2011
Messages
3,265
Reaction score
275
Points
41
aku penah balas sms camtuh ajak jumpa nak deal face to face... haram tak reply..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register