aku kena scam ASTRO daa...

CG Sponsors




Azrienaldinho

Fun Poster
Joined
Jun 10, 2008
Messages
284
Reaction score
1
Points
15
5 minit yang lalu aku telah di scam oleh satu no ni 0123226190
dia suh aku byr bil astro aku RM474.53 beserta dgn acc number 081686233-3 . so dia suh aku sms no 0137577282
for inqury. katanya agent astro.. pala otak dia berjambul lapan.. hilang akal per? asal astro x call aku?? slalu kalu lmbat diaorg akan call..
memang aku x byr lagi, tapi x sampai pun rm120. aku sms ty
kenapa sampai rm474.53? dia x rep, then aku kol pun hampehhh x angkat..
aku bajet dah kompem scammmm!!! aku kol astro ty no acc tu nama owner SOFINA
kompem bukan aku!! sib baik aku tak panic pi byr... idak lesap rm460 duit aku camtu jer.. kampitttsss..!!
so, sapa2 yang ada astro tu kalu tetiba dapat sms busuk camni, better korang check dulu ngan astro betul2 no acc tu.. ahakss..


:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
info yg berguna..
mmg murahan nye scammer tuh..kekekkek..
wat report polis bro..
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
cun la tuan tanah.....
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,686
Reaction score
359
Points
131
astro x kan main SMS je :p:p
 

ykenobi

Super Active Member
Joined
Nov 19, 2008
Messages
6,422
Reaction score
14
Points
65
tq for the info bro!..ape kate ko wat report polis..bole detect tuh no henpon mamat scammer tuh..
 

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
adeh bro... tu bukan astro yang scam le... yang nak scam tu orang perseorangan dengan menggunakan nama astro... sian astro, tak pasal2 kena tuduh...:D
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
tq for the info bro!..ape kate ko wat report polis..bole detect tuh no henpon mamat scammer tuh..
aku setuju hang wat report polis.. biar dia kena jail!!
 

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
astro x kan main SMS je :p:p
eh... aku kalau lambat bayar astro hantar SMS, tapi bukan no HP le yang hantar, no berbayar mcm 28888.... lepas tu dia ada le tulis no akaun dan bayara tertunggak.. hujung sekali ada kata kalau dah bayar, abaikan je sms tu... tapi dalam english le..
 

diablo

Active+ Member
Joined
May 18, 2007
Messages
3,639
Reaction score
10
Points
25
Keh keh keh

Scammer ***** utk org yg ***** . Wakakakaa . ilang akal ke apa
 
Sponsored Post
Top
Log in Register