Aku Keje Gomen Kontrak Nak Wat Loan 50k.Kat mana yang murah?

CG Sponsors




jazzy

Junior Member
Joined
Nov 5, 2008
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
Salam.
Aku keje gomen.Boleh buat potongan biro.Dah keje setahun.Skrg masuk tahun kedua.Gaji basic+elaun RM2800.Bersih dlm RM2400.Setakat ni aku xde buat2 apa potongan loan kat gaji aku ni.
Tak blacklist.Nak mintak pendapat atau sape2 yang boleh tolong utk dapatkan loan 50k.Dari koperasi ataupun bank2 yang interest n service charge yang reasonable.Nak buat dalam 50k.Kalau boleh taknak yang ada guarantor.Leceh.So sila tinggal msg dibawah beserta info spt interest,bank/koperasi mana,maximum tenure,service charge,masa pemprosesan skali.
 
Sponsored Post

random1

Active+ Member
Joined
Dec 26, 2008
Messages
3,071
Reaction score
49
Points
30
Salam.
Aku keje gomen.Boleh buat potongan biro.Dah keje setahun.Skrg masuk tahun kedua.Gaji basic+elaun RM2800.Bersih dlm RM2400.Setakat ni aku xde buat2 apa potongan loan kat gaji aku ni.
Tak blacklist.Nak mintak pendapat atau sape2 yang boleh tolong utk dapatkan loan 50k.Dari koperasi ataupun bank2 yang interest n service charge yang reasonable.Nak buat dalam 50k.Kalau boleh taknak yang ada guarantor.Leceh.So sila tinggal msg dibawah beserta info spt interest,bank/koperasi mana,maximum tenure,service charge,masa pemprosesan skali.
kita serupa bro,sy ada open thread yg sama:D:D:D
 

azfar_iman

Active Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
1,602
Reaction score
0
Points
20
Salam.
Aku keje gomen.Boleh buat potongan biro.Dah keje setahun.Skrg masuk tahun kedua.Gaji basic+elaun RM2800.Bersih dlm RM2400.Setakat ni aku xde buat2 apa potongan loan kat gaji aku ni.
Tak blacklist.Nak mintak pendapat atau sape2 yang boleh tolong utk dapatkan loan 50k.Dari koperasi ataupun bank2 yang interest n service charge yang reasonable.Nak buat dalam 50k.Kalau boleh taknak yang ada guarantor.Leceh.So sila tinggal msg dibawah beserta info spt interest,bank/koperasi mana,maximum tenure,service charge,masa pemprosesan skali.
kalau berminat boleh call saya 0142359255
 

smartpro

Fun Poster
Joined
Aug 18, 2008
Messages
332
Reaction score
0
Points
10
salam.
Aku keje gomen.boleh buat potongan biro.dah keje setahun.skrg masuk tahun kedua.gaji basic+elaun rm2800.bersih dlm rm2400.setakat ni aku xde buat2 apa potongan loan kat gaji aku ni.
Tak blacklist.nak mintak pendapat atau sape2 yang boleh tolong utk dapatkan loan 50k.dari koperasi ataupun bank2 yang interest n service charge yang reasonable.nak buat dalam 50k.kalau boleh taknak yang ada guarantor.leceh.so sila tinggal msg dibawah beserta info spt interest,bank/koperasi mana,maximum tenure,service charge,masa pemprosesan skali.
minat hubungi saya dah otai bab loan kontrak ni..0193001604
 

Rudin

Freshie
Joined
Dec 28, 2008
Messages
44
Reaction score
0
Points
6
Salam dulu ya...
Jika kerja kat Gov, no hal. Jika anda benar-benar nak apply loan untuk merancang perniagaan atau projek pertanian dan sebagianya. Korang lawati blog ini...pihak Koperasi KPMBB akan tolong settlekan korang punya loan. Untuk maklumat lanjut lawati

http://ini-biar-betul.blogspot.com
 

aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
Salam.
Aku keje gomen.Boleh buat potongan biro.Dah keje setahun.Skrg masuk tahun kedua.Gaji basic+elaun RM2800.Bersih dlm RM2400.Setakat ni aku xde buat2 apa potongan loan kat gaji aku ni.
Tak blacklist.Nak mintak pendapat atau sape2 yang boleh tolong utk dapatkan loan 50k.Dari koperasi ataupun bank2 yang interest n service charge yang reasonable.Nak buat dalam 50k.Kalau boleh taknak yang ada guarantor.Leceh.So sila tinggal msg dibawah beserta info spt interest,bank/koperasi mana,maximum tenure,service charge,masa pemprosesan skali.

HUBUNGI SY..TN..LYK MOHON SEHGGA RM100K..X PINJAMIN!!!
0136301157
 
Sponsored Post
Top
Log in Register