Aku dianiaya oleh ALLIANZ dan AGQ 4716

Recommended Brokers


Sugar2daddy

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2013
Messages
15,681
Reaction score
30
Points
125
Sponsored Post

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,696
Reaction score
144
Points
128
Aku pki etiqa, ok ke ek?
Skrg wat online je kat myeg, ok jgk dia cek ncd takde claim
 

Sugar2daddy

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2013
Messages
15,681
Reaction score
30
Points
125
Tayar pancit...kemudahan hotel terdekat jika kereta perlu masuk bengkel

Towing 24h...mcm2 lg..sungguh sampah

Bila call...anda tak layak guna servis bla..bla...bla

Allianz :(scam:(scam:(scam
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,739
Reaction score
194
Points
123
Aku pernah call.. cakap nak buat aduan

Sbb aku rasa tertipu dan sia2 bayar dekat allianz padahal aku da ada insurans kete

Kalo ingat iklan dia lebih kurang camni kat mslaysia

Yg iklan malaysia org cina pakai payung kuning tgh hujan

Scam duit aku...aku call haramjadah nak towing:(scam:(scam:(scam

http://www.youtube.com/watch?v=XoUgEkTWXUU&feature=youtube_gdata_player
g report kat bhg.pengguna la, depa ni xbleh bg muka :(scam
ayat2 bunga sblm msk bukan main lg...

aku ade msk yg simpanan tu...kata simpanan, byr bulan2, pastu bila aku nk terminate ssh sgt...aku dh hilang buku pastu dia kata
xleh terminate, aku ckp aku xkn byr ler sbb aku dh xnk..
cm2 alasan dia soh aku xterminate, last2 aku wat xtau,
sbb ms antaborang xkata pon kena pulangkan buku polisi...
aku hantar sndri kot..
last2 aku marah2 br hantar borang bagai soh aku isi,
yg aku bengang, namanya simpanan tp 1sen pon aku xdpt dr simpanan

mmg tepat ler aku terminate, pttnya bg ler half kn...
tp lega sbb xperlu byr kat diorg ape2, sbb diorg ckp kalu
nk terminate kena byr..cm haram ~X(~X(~X(
mmg tak ler aku nk byr...dh telan duit aku, faedah xdpt lgsng
mmg aku dh pangkah ko ler...aku haramkn ko mkn duit aku
:(scam:(scam:(scam
 

leica

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2007
Messages
408
Reaction score
14
Points
15
Kasi up thread ni

Aku punya kes agak musykil

Bln 4 2017 aku renew, ada NCD 55%

Baru ni nak renew NCD jadi 25%.

Mcm mane leh jadi lagu tu
 

scharger101

Active+ Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,657
Reaction score
126
Points
33
Kasi up thread ni

Aku punya kes agak musykil

Bln 4 2017 aku renew, ada NCD 55%

Baru ni nak renew NCD jadi 25%.

Mcm mane leh jadi lagu tu
Kena call tanya la insuran tu dlu...mesti ade sebab
 

rumahemas4u

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2009
Messages
6,227
Reaction score
43
Points
70
Kasi up thread ni

Aku punya kes agak musykil

Bln 4 2017 aku renew, ada NCD 55%

Baru ni nak renew NCD jadi 25%.

Mcm mane leh jadi lagu tu
boleh cek sendiri lah ncd ni, ncd ikut sistem ism mana boleh suka2 tukar ncd. Bila buat cover note sistem ism akan link dgn sistem ins tak boleh ubah suka2..biasa yg suka2 ubah ni agent ins ajer ...(tak semua lah)...
 

leica

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2007
Messages
408
Reaction score
14
Points
15
boleh cek sendiri lah ncd ni, ncd ikut sistem ism mana boleh suka2 tukar ncd. Bila buat cover note sistem ism akan link dgn sistem ins tak boleh ubah suka2..biasa yg suka2 ubah ni agent ins ajer ...(tak semua lah)...
Itu la, pelik, masa nak renew tgk ncd 25%, cek dekat ism pon 25%. setahu aku kalau ade org claim insurans aku, dia akan jadi 0%. kat ism pon dia tulis current ncd 0%, padahal tahun lepas aku dpt 55%. smlm ahad insurans company offday, hari ni nak call tanya apesal jadi mcm tu.
 

Ibn Raffar

Super Active Member
Joined
May 19, 2011
Messages
7,002
Reaction score
369
Points
81
Bawa balik covernote insuran yang 55% tu tunjuk pada diorang.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register