Aku dianiaya oleh ALLIANZ dan AGQ 4716

Recommended Brokers


bravefx

Fun Poster
Joined
Oct 26, 2011
Messages
413
Reaction score
0
Points
20
Alamak aku baru renew insurans keta dgn Allianz..xok ke syrkat ni klu nak claim??
 
Sponsored Post

Sugar2daddy

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2013
Messages
15,681
Reaction score
29
Points
125
Allianz nie scam aku rm144 ke rm114 ntah

Aku da ada insurans kete amassurance pastu dia suh beli insurans dia lagi pulok doh

Kononnye aku tersadai tepi jln 3 pagi pun dia kutip aku

Towing semua free laa...hotel free laa..pendek kata aku hulur badan je

Siap aku dpt duit la kalo masok hospital rm40k kalo meninggal dpt kat waris 40k

Sekali bumper kena langgar aku call..dia tanye aku cedera tak... aku ckp tak

Dia ckp xlayak nak claim towing...sbb aku x cedera

Sungguh sampah...
 

ihw666

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2010
Messages
6,063
Reaction score
23
Points
70
jangan susah hati kalau masalah nak renew insuran.
insuran mahal.
korang kontek je brader afik genius carigold.
insyallah setel.
dapat insuran murah lagi.
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,455
Reaction score
406
Points
81
samalah mcm aku..kereta plate DAK sondol kereta aku guna allianz...bila call tanya claim...cepat2putuskan talian..bila call..tunggu punya tunggu dgr music box...bila diangkat..operator cakap..pengurus dh keluar..dh lebih 3 tahun tunggu tuntutan insuran allianz...dasar cinabeng...dah lah duit poket aku 500 melayang
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,739
Reaction score
194
Points
123
aku dh serik pakai produk allianz....nasib dh terminate:(scam:(scam

aku lebih suka pakai takaful ikhlas ke MAA ke..:):):)
 

epy

Active+ Member
Joined
Apr 2, 2014
Messages
3,421
Reaction score
12
Points
25
konspirasi ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register