Aku dianiaya oleh ALLIANZ dan AGQ 4716

CG Sponsors




fred5181

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2007
Messages
198
Reaction score
1
Points
15
mamat ni bt report aku langgar dia dan kemudian claim atas insurans aku.sedangkan aku langsung tak terlibat tapi hanya saksi kejadian saja.sekarang ni NCD aku dah 0%...ALLIANZ lak langsung tak maklumkan aku hal ni..surat menyurat langsung tak ada..tiba-tiba check NCD kosong.aku call diaorang baru tau pasal kes ini klu tak bulan 4 ni aku renew insurans baru aku terkejut beruk kot tau pasal ni..

sekarang ni apa patut aku buat?
 
Sponsored Post

ZONDA

Legendary Member
Joined
Feb 8, 2011
Messages
14,905
Reaction score
46
Points
120
TT kena buat report polis lepas tu forward ke ALLIANZ mintak void claim tu
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
151,443
Reaction score
20,862
Points
1,661
mcm pelik je..polis xde cari ko ke klo dh repot tu ke atas nama ko..pstu alih2 die bole claim insuran
 

diaboliq

Active Member
Joined
Feb 28, 2011
Messages
1,580
Reaction score
2
Points
25
org x terlibat plak yg di claim...
:-?:-?:-?
jahanam & lahanat!!! g report polis bro..
 

badai707

Fun Poster
Joined
Jul 28, 2009
Messages
567
Reaction score
11
Points
15
macam mana dia boleh claim sebab nak kena ada dokumen dari ko?
 

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
macam mana dia boleh claim sebab nak kena ada dokumen dari ko?
a'a ... sekurang2 no ic ... satu lagi .. cam ne dia tau bro amik insurance ngeng allianz?
 

AdsMsia

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2011
Messages
4,653
Reaction score
20
Points
25
keja org dalam la ni
mesti yg ada kabel besar ni
kasi report polis dan tribunal pengguna(boleh ke ? )
 
Sponsored Post
Top
Log in Register