BTC USD 48,790.8 Gold USD 1,785.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aku Dealer Myportal

snm1020

Freshie
Messages
1
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Best nye raya smp hr ni tak hbs2 lg open house..koyang..hai kengkawan selamat berkenalan...ni nak cite raya tahun ni aku hpy sgt sb sblm rayo dpt first income dr bisnes myportal aku,tak byk RM2200 je tp ok la dpt bg duit rayo ka ma n abah aku extra lg...sblm 2 aku tbaca gak kate company ni tipu:-? tp aku rasa silap 2..sb aku labor 2k dpt 2200 aku rugi ke utg? pas2 skrg aku tgh tgu pyment dr 3 customer aku yg buat web pakai myportal x byk dlm 5-6k je( orait la2 modal 1 web cume rm150..upah perah kepala otak aku rm 5850=utg bosa 2) korang xnak join ke call la aku 014-2734401:)cgrock
 
Sponsored Post

rakyat_jelata

Active+ Member
Messages
3,387
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
Best nye raya smp hr ni tak hbs2 lg open house..koyang..hai kengkawan selamat berkenalan...ni nak cite raya tahun ni aku hpy sgt sb sblm rayo dpt first income dr bisnes myportal aku,tak byk RM2200 je tp ok la dpt bg duit rayo ka ma n abah aku extra lg...sblm 2 aku tbaca gak kate company ni tipu:-? tp aku rasa silap 2..sb aku labor 2k dpt 2200 aku rugi ke utg? pas2 skrg aku tgh tgu pyment dr 3 customer aku yg buat web pakai myportal x byk dlm 5-6k je( orait la2 modal 1 web cume rm150..upah perah kepala otak aku rm 5850=utg bosa 2) korang xnak join ke call la aku 014-2734401:)cgrock

amacam myportal skarang ?
aku dgr byk problem..
ari turr seminggu kn hack...
management pun byk problem...
nk submit domain punya lah lama menunggu...:-?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register