BTC USD 54,406.3 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aku Bagi Korang Free Software TV Satellite!!!

Status
Not open for further replies.

JeBaTeRaWiS

Active Member
Messages
1,267
Joined
Oct 15, 2008
Messages
1,267
Reaction score
2
Points
25
Semalam aku ada beli software dari lelong...
software TV Satellite...
Dapat tgk lebih 6000 siaran tv di seluruh DUNIA....
Aku ada pasang niat nak kongsi software nih dengan warga CG...
kalau blh aku nak tgk dlu respon warga CG nih...

Sapa Nak Software ni???
Aku Bagi melalui PM la...
kalau korang nak, angkat tangan...
then aku senaraikan dalam list dlm thread nih, then aku hantar link software tu k???

k...

Sapa Nak Software TV satellite free???

1) JeBaTeRaWiS
2) gween
3) tudung34
4) lah7257
5) ikscentre
6) klik
7) jkbkk75
8) epi_san
9) kayrol
10) aHmadDaniEL
11) rockstar
12) shamz1311
13) peacefull_jawa
14) azarulez
15) ratusanRM
16) adela1183
17) amin30
18) ejalmlk
19) elan
20) ayusri4ever
21) His777ham
22) atzai
23) pokcak
24) qaz123
25) baby_merc
26) helmihussain
27) evolution75
28) schrolll
29) mie4900
30) azarulez
31) udil
32) msi9915
33) MoShed
34) akuinsan
35) bayu
36) taufic
37) PendingDiraja
38) maha82
39) Sureduit
40) wmrn1
41) greatcrown
42) isolectwar
43) z3t_ex
44) elle<>didy
45) pcfx
46) manja
47) notrexdame
48) lamborghini06
49) kawe78
50) normeck
51) JutawaN_MilleniuM
52) asyrafaziz84
53) yinbyungheon
54) MrKacanG
55) polong
56) JanjiMasyuk
57) glyceraldehyde
58) Overclock
59) dollarstore
60) eapui
61) potetojb
62) eddie80
63) akuworld
64) MasterZen
65) kamal_desa
66) to_fnjoy
67) florentina143
68) eidod
69) Enterpruner
70) ladyboss
71) wmcom
72) zulco
73) eez99
74) ExAvantz
75) herokicap
76) ahib0205
77) ExAvantz
78) saigonz
79) abbas
80) yoepitm
81) maliq7776
82) badrush
83) bak
84) kalam79
85) 10sen
86) opoh
87) jkbkk75
88) kiera
89) skullstar
90) private_eye217
91) akuein
92) mutex37
93) tawkeyestate
94) belakepare
95) only1
96) kancil biru
97) suweb84
98) eidod
99) sirap
100) jaih
101) peija06
102) emie
103) ammardanish
104) arapaima
105) adamma
106) wan_ensem501
107) coyotito
108) mohdkhairilanuar
109) paris_hilton_cantik
110) GABAN_Z
111) pokyaz
112) joned
113) duan2278
114) faried_u17
115) ABL621
116) shukcaya
117) tycocool85
118) rosandgun
119) osopp
120) mr reyes
121) mesir
122) gihaz
123) **MrHighLander**
124) sbwmali
125) scaffold
126) ghettoriot
127) hayata
128) hidzam
129) saxxon
130) akuslamberjer
131) pyasset
132) BraderKepa
133) Mr Mama
134) akyanaza
135) carnationmyra
136) virtualBiz
137) kriskros
138) Loan Blacklist
139) Kayzen
140) jaong
141) kalau
142) 123456
143) sis_zety
144) Zie
145) cencoro
146) master_zul
147) piston9
148) Syaffieq25
149) redace
150) rugila
151) +kOoL+
152) min9797
153) barely
154) motin
155) diniya
156) timah_mude
157) min9797
158)
159)
160)









PERHATIAN!!


Dah Ramai Dah...
Dah Ada 50 Orang...
So...
Aku Nak Ltk Link Kat Sini La...
Tapi Kena Tinggal Nama K Kalau Nak Amek..
Hehehehe...
saja suka2 share dengan korang..
aku blh tgk, korang blh tgk...


Klik Sini


caranya ialah dengan mendownload sume file yang aku letak link tu je... simple...
total nak download sume file xsampai 10 minit aku rasa...
try la... tinggalkan nama anda untuk ltak dalam list K???





P/S : Aku xmintak apa2 balasan, cukuplah dengan korang mendoakan anak aku selamat dilahirkan bulan 12 nih... amin..​
 
Last edited:
Sponsored Post

JeBaTeRaWiS

Active Member
Messages
1,267
Joined
Oct 15, 2008
Messages
1,267
Reaction score
2
Points
25
skrang aku tgk tgk citer batman : the dark night...
dari stesyen tv kt amarica...
huhuhu..
 

gween

Banned
Messages
11,704
Joined
Aug 8, 2007
Messages
11,704
Reaction score
16
Points
115
ahaa.....masukkan aku lam PM ko tu..
ekekeke
 

tudung87

Legendary Member
Messages
12,870
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
skrang aku tgk tgk citer batman : the dark night...
dari stesyen tv kt amarica...
huhuhu..

saya tgk gak.. semput betul..
gune line free kat kolej..
tapi, time tuh x ramai org gune..
napa ek???

mmg x bole tgk langsung.. punyela lambat buffer.
 

lah7257

Active Member
Messages
1,971
Joined
Mar 20, 2007
Messages
1,971
Reaction score
5
Points
25
Aku pun nak gak...:D:D
 

ikscentre

Super Active Member
Messages
7,905
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
aku pun nk gk.. :D
cite sama cmne nk guna software tu ek..thanx..
 

klik

Fun Poster
Messages
251
Joined
Jun 27, 2006
Messages
251
Reaction score
0
Points
10
kalau free nak jugak:p
 

jkbkk75

Active Member
Messages
1,084
Joined
Jan 22, 2008
Messages
1,084
Reaction score
10
Points
25
Semalam aku ada beli software dari lelong...
software TV Satellite...
Dapat tgk lebih 6000 siaran tv di seluruh DUNIA....
Aku ada pasang niat nak kongsi software nih dengan warga CG...
kalau blh aku nak tgk dlu respon warga CG nih...

Sapa Nak Software ni???
Aku Bagi melalui PM la...
kalau korang nak, angkat tangan...
then aku senaraikan dalam list dlm thread nih, then aku hantar link software tu k???

k...

Sapa Nak Software TV satellite free???

1) JeBaTeRaWiS
2) jkbkk75
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
20)


aku..aku..aku jangan tingalkan aku.
 

epi_san

Super Active Member
Messages
5,364
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,364
Reaction score
26
Points
70
/me angkat tangan
 

gween

Banned
Messages
11,704
Joined
Aug 8, 2007
Messages
11,704
Reaction score
16
Points
115
mekasih jebat...servis tiptop....mari..mari....ekekekekeke
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register