BTC USD 58,344.1 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Aktres beli plat nombor kereta RM50,000

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
BERUNTUNGNYA badan jadi orang cantik, seksi lagi popular. Mereka hanya perlu tampil di kaca TV mahupun layar perak dan sesekali menjadi penghias muka depan majalah hiburan sudah memadai memancing golongan bangsawan menjadi ‘teman tapi mesra’.

Malam Selasa lalu, sekembalinya dari pusat karaoke, Zubir lepak minum bersama beberapa teman artis di Bangsar, Kuala Lumpur. Dalam kerancakan kami berborak mengenai siapa pemenang Anugerah Skrin 2008 yang berlangsung Jumaat lalu, nama aktres ini tiba-tiba jadi sebutan apabila sebuah kereta mewah berharga RM500,000 melintas di depan meja kami.

“Aktres ni memang semua orang tahu ke hulu ke hilir memandu kereta mewahnya. Berlakon drama, filem taklah seberapa, tapi dalam bab melaram, mengalahkan primadona! Kira-kira sebelum lalu, ada krew bagi tahu aku, dia pandu XXX (jenama kereta mewah), boleh buka bumbung beb. Dia bawa ke set kereta tu, apa lagi kembanglah hidung dia, semua orang puji kereta dia cantik.

“Tak lama selepas tu, aku dengar cerita, aktres popular tu telefon seseorang di sebuah produksi drama minta nombor telefon orang besar yang bertugas di Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ). Katanya dia nak beli nombor single plate untuk kereta barunya itu. Berapa pun dia sanggup bayar sekalipun RM50,000!,” cerita salah seorang teman artis.

Bagi Zubir, apalah sangat RM50,000. Sekali ‘lentok’, keluar duit macam mesin ATM!



malas betoi aku nak teka2 ni..
 
Sponsored Post

RMteam

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,578
Reaction score
88
Points
125
apa nombor plat nya...
 

ajax932

Super Active Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
7,694
Reaction score
41
Points
75
topik masa lepak2 minum pun boleh jadi bahan cerita.

Best tul jadi wartawan.
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
nak jadi wartawan ni hati kena kering ......kena tahan maki..ekekeke
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
wartawan suka koyak tepi kain org, kain sendiri terkoyak tak sedo
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
ermmm ala biasa la tu.. kalau dia beli guna RM 200k pun kita x leh kata apa.. itu duit dia bukan hak kita
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Sapa tuh????
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
hurm...
byknye duit...
50 k hye tuk beli no plat..

ko bg kat aku sepruh kan bgs..
pastu, aku sedekahkan sikit bg pihak ko..

lg berkat hidup ko tu..
hheheh
 

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
erm..
biarkan la..
bkn die mintak duit aku pun..
huhuh
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register