To Sell Aksesori Handmade (A.F.B)

CG Sponsors




Langit

Junior Member
Joined
Jun 15, 2009
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
Salam...

Nak memperkenalkan produk handmade saya...
Handmade keychain, HP strap, brooch, HP pouch, purse dsb..
Semua ni hasil jahitan tangan..

Ini adalah antara design keychain:


Keychain MyVi


Keychain Octopus


Keychain Jersi


Keychain Kek


Keychain Chipsmore


Keychain Baby Bread

Size: antara 3.5-5cm (depend pd design)
Ada yang ready made, dan ada yang made by demand..
Sila bagi tempoh antara 3-7 hari untuk disiapkan (bergantung kpd kuantiti. Kalo seunit, InsyaAllah boleh siap terus)

HARGA: RM4.50 seunit
Kos pos: RM3.00-RM5.00


Beli 10 unit dapat free delivery...

Kalo nak request design sendiri pun boleh...
Jom la...

Nak tempah, contact saya:
Asma: 013-9773103
[email protected]
 
Sponsored Post

hairy84

Legendary Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,870
Reaction score
35
Points
120
bagus2... banyakkan design lagi.. :D
 

Photofast

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2010
Messages
4,646
Reaction score
31
Points
30
free bump untuk thread kretif menarik tertarik ko mmg da bom
 

zuewi

Active+ Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
3,064
Reaction score
3
Points
25
nak tgk hp strap dgn hp pouch,TT...
 

Langit

Junior Member
Joined
Jun 15, 2009
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
Huhu...:)
TQ suma...

Design di atas tu boleh request untuk dijadikan HP Strap.
Saya akan tukarkan reben dan ring tu kpd strap...

Jap ek...
Ni contoh design HP pouch...


Bahagian depan


BAhagian belakang


BAhagian dalamnya ada layer lain

HARGA: RM12.00
Kalo nak satu layer pun boleh: RM9.00
Kos penghantaran: RM3.00-RM5.00(Pos Ekspress- depend pada kuantiti)


Pembelian minimum 10 unit (campur2 produk) dapat penghantaran percuma...

Design boleh request dan reka sendiri. Saya leh jahitkan...
Boleh tukar butang tu kpd velcro...

YAng ni pula Mini HP Strap..

BAhagian depan


Bahagian belakang


Butterfly (belakang plain)

Yg ni Zodiak Mini Strap

Zodiak Virgo tak jual sebab...


Ni design virgo


Ni bila diterbalikkan...

Jadi Virgo takde la.. Sorry byk2...

Mini Strap ni, dalamnya tak disumbat dengan kapas. Dia leper je...

HARGA: RM2.50 seunit
 

zuewi

Active+ Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
3,064
Reaction score
3
Points
25
cun a hp strap tu...hmmm...hp pouch tu pon comel...hehehe...ske..ske..
 

untitoxin

Active Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
1,936
Reaction score
97
Points
30
ak nk design sndri bole x ?? utk pouch size iphone..
 

Langit

Junior Member
Joined
Jun 15, 2009
Messages
66
Reaction score
0
Points
6
Huhu... Comel kan...

untitoxin: Dh PM awk. Iphone tu rasanya lebih kurang saiz HP biasa jgk kot..
RM12 utk double layer
RM9.00 utk single layer (sekeping kain dan nampak benang2 kat dlm pouch tu. Dr luar tak nampak)

(^_^)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register