BTC USD 17,316.0 Gold USD 1,800.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Akibat kekurangan tong sampah

rinoa99

Legendary Member
gem
Messages
19,485
Joined
Jun 5, 2022
Messages
19,485
Reaction score
2,582
Points
251
Awards
1
Setiap rumah kena buat sendiri
Sampah sendiri kena kumpul dan guna kereta sendiri untuk buang kat tempat yg ada perkhidmatan lori sampah
 
Sponsored Post

Yallah

Active+ Member
Messages
2,579
Joined
Jun 21, 2021
Messages
2,579
Reaction score
350
Points
41
Bila Dah jadi kebiasaan maka mereka dah tak ada rasa bersalah dan jijik dengan bau dan kotoran.
 

Yallah

Active+ Member
Messages
2,579
Joined
Jun 21, 2021
Messages
2,579
Reaction score
350
Points
41
Kata berugama Islam. Tapi benda basic pun tak boleh nak selesaikan.

tapi jenis macam ni bila nampak tin tiger beer di seben eleben berhampiran rumah mesti berpackage lah buat tunjuk perasaan
 

rinoa99

Legendary Member
gem
Messages
19,485
Joined
Jun 5, 2022
Messages
19,485
Reaction score
2,582
Points
251
Awards
1
Setiap rumah kena ada sistem pengurusan sampah sendiri
Macam aktiviti Recycle tu.
Kalau asingkan, kurang sikit sampah yg nak dibuang.


recycling.jpg
 

Yallah

Active+ Member
Messages
2,579
Joined
Jun 21, 2021
Messages
2,579
Reaction score
350
Points
41
[email protected] tak ceramah di mesjid kot?

Or Jemaah asik tanya pasal halal haram jilat kemaluan isteri dan suami je, macam ni lah jadinya benda asas agama dan kehidupan pun failed😂😂
 

rinoa99

Legendary Member
gem
Messages
19,485
Joined
Jun 5, 2022
Messages
19,485
Reaction score
2,582
Points
251
Awards
1
Aku pun menyampah dengar org tanya soalan macam tu dalam masjid
Tanya diam" sudah.
he3
 
Sponsored Post

Top
Log in Register