BTC USD 38,748.9 Gold USD 1,819.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Akaun SUSPENDED?? Betul ke ni??

an1003

Active Member
Joined
May 24, 2010
Messages
1,666
Reaction score
23
Points
30
Salam,
pagi2 lagi dapat email yang menyatakan...

maybanksuspended.png


betul ke eh? 1st time ni..kol bank lagi senang ye x?:eek::eek:
 
Sponsored Post

wokyoh fx

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2010
Messages
7,161
Reaction score
49
Points
70
apesal dia punya link lain macam jer aku tenngok .. hati2 tak payah caya email ni .. mesti scam 100% .. :(scam:(scam:(scam:(scam
 

veaz_azr

Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
2,378
Reaction score
4
Points
30
byk email cmnie...jgn layan..hari2 ak dpt
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
scam maybank nie dah makin canggih dah...kawan wife aku kena..dia cuma klik kat link tu saja..lepas tu web tu muncul tak sampai 10 saat web tu hilang...bila dia buka web maybank duit dia dah hilang RM800
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
scam maybank nie dah makin canggih dah...kawan wife aku kena..dia cuma klik kat link tu saja..lepas tu web tu muncul tak sampai 10 saat web tu hilang...bila dia buka web maybank duit dia dah hilang RM800
hebat hackers sekarang..............
 

geesya

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2009
Messages
7,456
Reaction score
243
Points
73
scam tu tt..public bank ada... jaga2
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
jgn klik...tu link pishing site
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
KALU DPT CMNI SLU DELETE JER SCAM:(scam
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register