Akaun Premium RapidShare Percuma!!!!

CG Sponsors




tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136




Dapatkan akaun Premium RapidShare PERCUMA DI SINI!!!!!

Sama ada ia benar-benar PERCUMA atau tidak, kita try dulu..... :)cgrock:)cgrock:)cgrock

Nota: Rasanya thread ini belum ada lagi.. kalau dah ada, mod tolong delete / merge kan sahaja. Tq. :)
 
Sponsored Post

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
kita try k tok mat .. build join under tok mat
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
kita try je.... :D
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
tokmat ... line xclear arr.... build dapat benda alah ni:

Blocked Website
Your access to the website http://www.permissionresearch.com/signup.aspx?bnr=general&fn=aff&pg=affcjus was blocked for the following reason:
Blocked Spyware URL: Adware/Spyware

--------------------------------------------------------------------------

To report a mis-categorized URL or request this URL to be added to the white list contact [email protected]


Bahaya ni tokmat..
kita join yang RapidShare tu je...
yg lain2 tu saya tak join pun....
saya cuba klik link yang diberikan tu, ok je masuk ikut sini.... :)

tak apa, kita tunggu yg lebih pakar untuk buat ulasan perkara ini..... tq...
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
kita join yang RapidShare tu je...
yg lain2 tu saya tak join pun....
saya cuba klik link yang diberikan tu, ok je masuk ikut sini.... :)

tak apa, kita tunggu yg lebih pakar untuk buat ulasan perkara ini..... tq...
tp dia cakap kalo nak redeem kena masuk link tu dulu
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
sebenarnya benda ni dah agak lama, tak berapa ada kemajuan sebab tak ramai yg ada bukti tentang redeem yg dibuat. setahu aku belum pernah jumpa sap2 yg dapat benda ni. tapi tak tau le betul ke tidak.
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
ambo dulu pnh try nak join gak mnda ni tokmat..

tp ff den block.. trus x jd.. ni dulu punye ss ambo smpn lg..

 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
kita try cukupkan qoata 6 org tok tokmat .. kalo bley .. besh arr..
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Makanya... apakah promo ini memang scam atau pun benar ye...? :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register