Akaun Grammarly Premium Percuma. Hanya Kenakan servis cas jer itu pun SEIKHLAS HATI

Recommended Brokers


SangGuna

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
672
Reaction score
7
Points
15
ce pm jap... nak tgk
mcm mnrik je ofer n klebihn grammarly.com.... :D
bos kasi PM satu kali...
Pm tepi ...
Pm tepi bro
Pm boh satu
PM saya...Boss
ada slot kosong lagi x bro...?? aku nak... :)cgrock:)cgrock
PM tepi TT.. berminat.. pasni nk g obersea...:)):))
Check PM bos. Nak beli ni..
nak.. nanti PM
Saya pun nak, PM ya. TQVM.
berminat...
pm tt.. nk details ttg bnda ni
Try pm bosss.
pm bos, memang memerlukan sgt ni untuk thesis hehe


Bro...bg no contact
Mana tau den nak settle kan thesis den

terima kasih sebab berminat bro..ok dah pm..sila check ya


Menarik ni,keep it up tt. Tq sbb bagi link.
thanks for support bro :)


Servis terbaik TT kerana kenakan caj seikhlas hati.

:)cgrock

Akaun tu cuma tahan setahun ke TT?

Lepas setahun kena bayar ikut harga biasa ke?
Akaun premium tu lepas setahun kena renew ke atau macam mana?
dia guna autocorrect? atau dia betulkan terus ayat yang tunggang-langgang dengan tambahan ayat yg sesuai?
berminat nk tahu jgk soalan sahabat kita ni.. :)

terima kasih bro..akaun ni untuk setahun jer. lepas dari tu kena bayar macam biasa.

Tapi dengar2 nya lifetime..yang tu saya x berani nak confirm kan..anggap jer lah kalau jadi lifetime tu kiranya rezeki

empunya akaun lah tu :)

tapi incase tak jadi lifetime,saya boleh jer buatkan yang baru as long as kupon yang ada pada saya ni masih available :)

dia ada autocorrect gak and dia akan gantikan dengan perkataan yang lebih sesuai base on seting kta letak samaada nak

english us or uk.

untuk ayat tunggang langgang tu tak berapa pasti lah jgak bro...sebab saya guna utk check ayat2 yang kita taip jer :)

kalau untuk spin artikel depend dgn ayat tu jgak..kalau heavy n kelaut sangat tu mungkin susah jgak kot sebab dia ni bukan

lah Fully A.I..artificial intelligent..dia level suku jer.

berminat jgak ker? bagi emel kat saya,saya buatkan :)


mcm mnrik je ofer n klebihn grammarly.com.... :D

ok bro..terima kasih..check pm :)


QUOTE=Jalapeno;22966344]tajuk pun typo Englist pulak die[/QUOTE]


tak perasan lah geng...n tu contoh nyata bial tak guna grammarly.. :p

btw thanks bro

Tq tt. Semoga murah rezeki tt lepas ni.. Aamiin...

Semoga bro pun sama d murahkan rezeki lagi banyak dari saya..Amiinn~~

terima kasih for support bro.


USD 1 paypal boleh.. sebab aku pakai add-on google je..free je bang

jika itu memang rezeki saya,saya terima bro..no hard feeling dont worry.

Yang extension di google chrome and firefox tu ada limited function nya bro..tak sama macam yang premiun :)


tak paham..aku dah lama install plug in grammarly ni dekat chrome..xder kena bayar dekat saper

saper pun??
thanks bro sebab mention pasal ni..plugin or extension grammarly memang boleh d pasang percuma dekat chrome or even

firefox. tapi ni yang free. Ada limit function nya.

utk full blast penggunaan grammarly ni memang kena guna yang premium version :)


parking dulu

silakan bro :)
 
Sponsored Post

SangGuna

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
672
Reaction score
7
Points
15
Akaun Grammarly kembali lagi,sapa nak boleh pm :)
 

SangGuna

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
672
Reaction score
7
Points
15
Sekarang ada akaun available,aku berani up thread ni,nanti dah tak available,harap maaf yer.hu3
 

ethelcurtis

Freshie
Joined
Sep 4, 2019
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Saya telah mencoba berkali-kali untuk mendapatkan versi berbayar Grammarly secara gratis, tetapi untungnya, itu tidak mungkin, Dan Grammarly versi gratis sangat terbatas dan ini dibuktikan oleh ulasan Grammarly mendalam ini https://www.reviewsed.com/grammarly-review. Jadi saya tidak bisa mengambil risiko jalan pintas.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register