To Sell Akaun Adsense & Youtube Chanel Untuk Dijual Hanya RM1000

CG Sponsors




Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Main video stail lama jek bos...pakai movie maker campur paint sket campur power point jek...

Hasil tak laa meletup mcm alief irfan sebab bukan hd tapi zaman tape rekoder...

Lepas payout bulan2 dah laa...bukan target nak kaya pon...asal ada bhgn nak buat zakat online jadi laa... :D

Pahit getir pemain adsense.. dlu mmg best.. boleh kata susah nak dapat copyright. skrng ni walau pakai lagu 0.05 saat pn boleh kena copyright.
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
InshaALLAH dah kawin rezeki anak2 lagi kuat bos...

Bos terai dulu adjust video movie maker + paint + power point...

Hujung2 tembak sket suara latar arwah hasbullah awang....rtm mesti sayang sama bos punya...

Tv3 suku mmg gitu....pakai video ras adiba radzi pon depa sailang....sedang kan kak ras sendiri like video tue... :ROFLMAO:

Cuba bos...jangan jual....kita pon main adsense dulu..tau betapa KUATnya naluri pemain adsense...

Tapi saya pemain adsense cabuk..payout 100usd jek... :ROFLMAO:

sudah tak minat sgt sbab tiada video asli, lagi pun masa semput..dulu2 takpe lum kawin..hi hi..plan nak jual smua tinggal yg sendiri je
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Cth merapu yang mmg kelaut hasil adsense ya bos :

Buat video masa anak nak masuk tido bos MEMBACA bukan keluar bersyarah mcm tok sheikh...

Seblum tue anak masuk bilik air bos rakam video suruh baca doa...bos baca doa makan anak marah...cakap AYAH NIE LUPA KER!

Part anak bos cakap...ITU NABI BUKAN KITA WALID..NABI SEMUA BUAT BERKAT KITA MANUSIA BIASA...

part anak bos hantam bos, bos kilas balik - BUAT BAIK SEMUA ALLAH SAYANG...style jepp laa bos..jgn stail ahmad busu...

Anak bos gelak dengan orang rumah tukang rakam gelak...pergh....:D

video atas kita lagi bagus video yg berfaedah spt ilmu agama...tpi kena asli lar...
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Kena subs 1000 heh...jap...pk2 jap...

Nak cara menipu kejap jek ada... :ROFLMAO:

Bos mesti nak cara org jujur....saya kena balik buka kitab mushaf al youtuber saya nie... :D

ya ya tuan tapi masa kena spare..kalu tk kerja tumpu bda tu je ok..syarat sekarang sucribe perlu 1000 dan yang payah view kena 4000 jam (6 bulan kalau ukur dengan hari) baru boleh jana duit..kena usaha lebih ckit
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Ooo...dah lepas...nak buat makan hotel yer bos....

Alaa makan dulang jek bos...kaya2 nie zakat kena banyak...( maaf bukan nak mengajar sebab saya masih belajar )

Paling sendu pon bos...simpan jek....agak2 nanti ke strike ada backup aa.... :p

p/s: Tapi bos orang handal main adsense...5 akaun dalam satu masa...yg lagi 99 simpan cloud yer bos... :LOL:

buat bayar bil lepas...hi hi...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register