To Sell Akaun Adsense & Youtube Chanel Untuk Dijual Hanya RM1000

CG Sponsors




DINE73

Freshie
Joined
May 12, 2020
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
Akaun ADSENSE Bersama Youtube Chanel Untuk Dilepaskan Hanya RM1000..Baki Wang Ada Dalam Akaun Adsense RM245 (USD57)
Detail pm : SOLD OUT DAHHH (SORRY)
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Mantap nie..tinggal buat kerja jek nie...

Tanya boleh bos?

- dah payout?

- dalam channel video masak memasak ker? atau video geng bbnu? Bleh spesifik tak?

- Harga patut PKP COVID 19 PANDEMIK MAKCIK KIAH & PM8 brapa yg bos nak tolak? Kita bincang open lagi ramai BID nnti bos... :D

Selamat maju jaya bos!
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Nama pangkal Z nie..mcm kenal...takkan kongsimalaysia? Kalo betul sila tampilkan diri anda bos!

Ramai yg menagih ilmu adsense dari mr Z ini...ameen
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,159
Reaction score
221
Points
73
2 x dah payout...video sukan dan video fmily melancong..sekarang dah copyright dan terima amaran dari pelbagai spt TV3, FIFA, EPL, La Liga, fam dll terpaksa delete beribu video tggal cikit je ..jadi dah tak dapat jana duit...siapa beli perlu upload sendiri
Pahit getir pemain adsense.. dlu mmg best.. boleh kata susah nak dapat copyright. skrng ni walau pakai lagu 0.05 saat pn boleh kena copyright.
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,159
Reaction score
221
Points
73
betul tuan ..sekarang kena yang asli betul2..spt memasak, berlakon spt syahmi sazli, alief ifan dll
setuju dgn tuan. kena content yg kreatif untuk tarik viewer. kalau tk, sendu la channel.
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Olah lagi bos video melancong...

Sayang gak dah beri hasil tetiba sell mcm tue...

Video copyright kalo bos tebuk2 dengan gambar bleh tak...panjang video 5 min, letak gambar depan azman adnan dollah salleh zainal abidin tgh2 tembak video pesta bola merdeka...ending letak balik gambar soh chin aun dengan skuad olimpik malaysia...

Agak2 itu pon kena zass ker bos?

Saya doakan bos bleh dipermudahkan....

p/s: Walaupon ada 5 akaun bos jual satu, takut nnti bila xboleh cari makan habis bos jual satu demi satu... InshaALLAH ada jalan keluar...

p/p/s: Ada grup channel buat how to ajar anak mengaji stail moden...bunyi ain sampai terkehel anak2 gelak views sampai xxxx gak laa...try bos modified...InshaALLAH

2 x dah payout...video sukan dan video fmily melancong..sekarang dah copyright dan terima amaran dari pelbagai spt TV3, FIFA, EPL, La Liga, fam dll terpaksa delete beribu video tggal cikit je ..jadi dah tak dapat jana duit...siapa beli perlu upload sendiri
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,230
Reaction score
215
Points
38
Bukan nak mengajar tapi saya pon belajar atas paksi yg sama:

KEJAR BUAT VIDEO YG BELI ILMU YANG BERMANAFAAT untuk cari makan dalam perut yg byk cacing kerawit nie bos....

Tau alief irfan dalam kelas tersendiri...cuma video gelak2 jek sampai bila kita nak sumbat anak telinga nie...

Cuba sumbat video ajar anak mengaji ada unsur family gembira.....inshaALLAH...

p/s: tak meletup mcm alief irfan tapi paksi kita balik pada - BERI ILMU YANG BERMANAFAAT....hasil ciput makan sampai kiamat ada makna....hasil meletup sampai gunung berapi meletus tapi takde paksi ILMU YANG BERMAFAAT ( bos lebih pandai dari saya utk jawapan ini ) 🙃

betul tuan ..sekarang kena yang asli betul2..spt memasak, berlakon spt syahmi sazli, alief ifan dll
 
Sponsored Post
Top
Log in Register