BTC USD 36,430.8 Gold USD 1,842.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Akar Tongkat Ali ORIGINAL Dlm Bentuk Kepingan

paparo

Active+ Member
Messages
4,941
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,941
Reaction score
94
Points
65
Selamat Petang tuan2.

Akar tongkat ali original.
Walaupun pahit tetap jadi pilihan.

Akar tongkat ali original dari hutan Semenanjung.
Khazanah alam Melayu yg telah lama jadi ramuan ubatan.

Hingga kini akar tongkat ali masih relevan dan sudah pun dimodenkan penghasilannya.

Kami masih kekal dgn akar fizikal asal tongkat ali, hanya sudah dipotong nipis.

Akar tongkat ali selalu digunakan bagi melegakan keletihan, meningkatkan stamina dan kesihatan umum seperti melancarkan darah.

Dapatan moden pula, melaporkan tongkat ali berupaya menambah pengeluaran hormon testosteron.

Boleh cuba untuk diri sendiri,atau sebagai hadiah untuk kawan dan keluarga.

Untuk order boleh klik link di bawah:

Whatsapp @

Dan boleh juga beli dari kedai Shopee kami
 
Sponsored Post

paparo

Active+ Member
Messages
4,941
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,941
Reaction score
94
Points
65
Selamat Pagi Sabtu.
Di mana lokasi libur anda minggu ini?
Dah boleh cross border mesti ramai yang ke pantai dan balik kampung kan?
Jangan lupa tongkat ali original untuk kesihatan anda.
Boleh juga buat hadiah untuk saudara mara anda.
Boleh la kekalkan stamina anda ketika cuti ini dengan akar tongkat ali original.
Bagi anda yang nak mencuba, pek 40gram ini amat berbaloi kerana harganya hanyalah RM20.
Harga dah termasuk kos pos tau.
Cover delivery ke seluruh Malaysia.
Untuk order boleh klik link di bawah:
Whatsapp @
http://tongkatalioriginal.wasap.my/
Dan boleh juga beli dari kedai Shopee kami
https://shopee.com.my/shop/106435664
 

paparo

Active+ Member
Messages
4,941
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,941
Reaction score
94
Points
65
Selamat Pagi tuan2.
Bila bercakap pasal tongkat ali tak sah kalau tak cerita pasal rasa pahit dia kan?

Anda pernah minum tongkat ali tapi tak pahit? Pastikan pahit baru lah ia tongkat ali original.

Nak minum tongkat ali tapi tak nak pahit, boleh cuba cari yang kapsul atau pil.
Tapi kandungan dalamnya macam mana nak tahu?
Beli lah dari syarikat yang diakui amalan pengilamgannya.

Maaf, saya tak jual pil atau kapsul.
Saya cuma ada akar tongkat ali original dalam bentuk kepingan.

Original ya sebab tu belum jadi serbuk atau pil.
Tapi itu lah,tak ramai yang sanggup minum pahit.

Untuk order boleh klik:

Whatsapp
Dan boleh juga beli dari kedai Shopee kami
 

paparo

Active+ Member
Messages
4,941
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,941
Reaction score
94
Points
65
Pek 100gram, sudah dipos ke Kuantan hari Jumaat. Terima kasih kerana memilih tongkat ali dari kami.

Sabtu ini insyaallah sudah ada beberapa order dari tuan2 yang akan kami poskan.

Akar tongkat ali original dari kami ialah akar yang dicari dari hutan oleh Orang Asal.
Akar yang dibawa keluar akan dipotong nipis sebelum dijemur.

Selepas kering, kami akan pek dan poskan kepada anda.
Proses yang ringkas ini,walaupun memakan masa dan kudrat, adalah demi memastikan anda mendapat tongkat ali yang paling original tanpa pencemaran bahan2 lain.

Untuk order boleh terus klik link di bawah:

Whatsapp

Dan boleh juga beli dari kedai Shopee kami
 

paparo

Active+ Member
Messages
4,941
Joined
Apr 17, 2010
Messages
4,941
Reaction score
94
Points
65
Alhamdulillah..berasa gembira tiap kali dapat order dari existing customer. repeat buyer.
Terima kasih kerana memilih kami sebagai pembekal tongkat ali original anda.
Gunakan lah sebagai penambah khasiat dan kesihatan anda sekeluarga.

Jangan lupa bagitahu kawan2 tentang khasiat tongkat ali. Ada yg dah lama mencari tapi tak berani beli sebab risau ditipu. Di page ini jangan risau ya. Kami dah berjual semenjak 2014. Nak beli through shopee pun boleh.

Untuk order boleh klik link di bawah:

Whatsapp @

Dan boleh juga beli dari kedai Shopee kami
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register